Påske:

Avlyser påskefest

MS Bjørvika og Heidis Bier Bar inviterte til påskecruise og afterski, men støtte på skjær i sjøen.

ANKRER OPP: Det blir ingen påsketur for festferja MS Bjørvika. Foto: MS Bjørvika
ANKRER OPP: Det blir ingen påsketur for festferja MS Bjørvika. Foto: MS Bjørvika Vis mer
Publisert

For mange er påsken synonymt med fri, fest og moro. For dem som ikke fant veien til påskefjellet var det derfor stilt i stand et arrangement for dem som feirer bypåske - nemlig påskecruise og «afterski» i hovedstaden.

«Fredagen starter om bord på vårt flytende utested - MS Bjørvika. På den sagnomsuste ferja finnes to etasjer med barer, DJ, dansegulv, soldekk og afterskistemning. Etter et dundrende påskecruise i Oslofjorden, setter vi kurs for Rådhuskaia like ved Heidi's Bier Bar», står det i Facebook-arrangementet.

Avblåst

Totalt var det tilgjengelig 240 billetter for 250 kroner stykk. Torsdag kveld ble imidlertid klart at det ikke blir noen «ship o'hoi» i påska. På Facebook hadde bare 18 personer trykket «skal».

- Splitte mine bramseil, kunne eier i MS Bjørvika AS, Chris Collings, sagt til Børsen.

I stedet sier han:

- Det har rett og slett vært for lang vinter og kaldt vær, dermed ikke like stor interesse som vanlig. Vi tok en beslutning sammen med mannskapet om å avlyse påskecruiset.

Nytt forsøk: - Enorm interesse

Collings forteller at selskapet bare går i tap i form av mulige inntekter, men de kan likevel ikke ta det rolig de neste hundre år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.