Påske:

Avlyser påskefest

MS Bjørvika og Heidis Bier Bar inviterte til påskecruise og afterski, men støtte på skjær i sjøen.

ANKRER OPP: Det blir ingen påsketur for festferja MS Bjørvika. Foto: MS Bjørvika
ANKRER OPP: Det blir ingen påsketur for festferja MS Bjørvika. Foto: MS Bjørvika Vis mer
Publisert

For mange er påsken synonymt med fri, fest og moro. For dem som ikke fant veien til påskefjellet var det derfor stilt i stand et arrangement for dem som feirer bypåske - nemlig påskecruise og «afterski» i hovedstaden.

«Fredagen starter om bord på vårt flytende utested - MS Bjørvika. På den sagnomsuste ferja finnes to etasjer med barer, DJ, dansegulv, soldekk og afterskistemning. Etter et dundrende påskecruise i Oslofjorden, setter vi kurs for Rådhuskaia like ved Heidi's Bier Bar», står det i Facebook-arrangementet.

Avblåst

Totalt var det tilgjengelig 240 billetter for 250 kroner stykk. Torsdag kveld ble imidlertid klart at det ikke blir noen «ship o'hoi» i påska. På Facebook hadde bare 18 personer trykket «skal».

- Splitte mine bramseil, kunne eier i MS Bjørvika AS, Chris Collings, sagt til Børsen.

I stedet sier han:

- Det har rett og slett vært for lang vinter og kaldt vær, dermed ikke like stor interesse som vanlig. Vi tok en beslutning sammen med mannskapet om å avlyse påskecruiset.

YACHT: Familien klarer ikke å kontrollere seilbåten, så de krasjer rett inn i den enorme yachten til Andrey Melnichenko. Vis mer

Nytt forsøk: - Enorm interesse

Collings forteller at selskapet bare går i tap i form av mulige inntekter, men de kan likevel ikke ta det rolig de neste hundre år.

- Vi får dessverre ikke lov til å ha kulturarrangement til kai på grunn av en gammel regel Oslo Havn står hardt på, dermed er det svært kostbart for oss hver gang vi skal arrangere noe, ettersom vi må ha fullt mannskap og dra til sjøs, forklarer han.

For den cruiselystne er det likevel grunn til å heise flagget til topps nasjonaldagen. Da er det nemlig en ny sjanse for å sette sjøbein.

- Denne uka slapp vi 17. mai-cruiset, og der er interessen enorm. Da får vi håpe at det kommer en vår i år også, sier Collings.

Bilde av norgesferiekartet

Norgesferie

Se lesernes favorittreisemål

Legg til dine steder Se kart

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer