Avslører kjempegjeld

Stayclassy har mange millioner i gjeld etter konkursåpning.

ÅPNET KONKURS: Thomas Holstad er gründer i Stayclassy, hvor han også fungerte som daglig leder. Foto: Stayclassy AS
ÅPNET KONKURS: Thomas Holstad er gründer i Stayclassy, hvor han også fungerte som daglig leder. Foto: Stayclassy AS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For ei uke siden ble det kjent at nettbutikken Stayclassy var begjært konkurs. Nå kommer det fram at gjelden i selskapet er på 13,9 millioner kroner.

Det melder E24, som skriver at eiendelene i selskapet skal være på 10,4 millioner kroner. Med andre ord antas det at virksomheten ikke vil kunne dekke sine økonomiske forpliktelser.

Daglig leder Thomas Holstad har foreløpig ikke besvart Børsens henvendelser.

Stayclassy har fra tidligere bekreftet på sin nettside at selskapet ikke har lyktes i arbeidet med rekapitalisering.

- Styret har tirsdag kveld konkludert med at det dessverre ikke finnes alternativer for videre drift. Selskapet vil derfor begjære konkurs. Selskapets aktivitet er innstilt og salget er stanset, heter det.

Gebyr

Konkursen skjer etter at Forbrukertilsynet varslet millionbot til selskapet og daglig leder Thomas Holstad i desember. Tilsynet mener at selskapet ikke har opplyst om førpriser, og at de har markedsført prisbesparelser som ikke er reelle.

Forbrukertilsynet skrev da følgende:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer