Avsløring ga salgsrekord

«Jeg var 22 år da jeg fant ut at bamsesaft ikke er saft ...»

GÅR SÅ DET SUSER: Familiebedriften Saftsuse AS har satt omsetningsrekord. Det skyldes blant annet en oppsiktsvekkende oppdagelse om produktet fra tidligere i år. Foto: Saftsuse
GÅR SÅ DET SUSER: Familiebedriften Saftsuse AS har satt omsetningsrekord. Det skyldes blant annet en oppsiktsvekkende oppdagelse om produktet fra tidligere i år. Foto: Saftsuse Vis mer
Publisert

- Vi er bare glad og takknemlig for at vi som liten bedrift har klart å slå an på det norske markedet, sier daglig leder Willy Osberg til Børsen.

Familiebedriften Saftsuse AS - som produserer den velkjente bamsesaften - kan le hele veien til banken. Det viser det foreløpige regnskapet for 2020, som Nettavisen har hentet ut.

Bedriftens totalomsetning i fjor var på 7,2 millioner kroner. Ifølge nettavisa har Saftsuse passert 10 millioner så langt i år, og klatrer mot en årsomsetning på rundt 12,5 millioner i 2020.

- Vi vokser hvert år, og det skyldes nok flere ting. I fjor lanserte vi blant annet et nytt, sukkerfritt produkt som har tatt helt av. På samme tid har vi vært en del i media, som naturligvis har hatt en innvirkning, fortsetter Osberg til Børsen.

Godt skjult

For de rekordsterke tallene skyldes ikke bare en lettere bamseutgave, men en oppsiktsvekkende avsløring fra tidligere i år.

I sommer omtalte Nettavisen en melding på Jodel fra kjæresteparet Ellen Johansen (22) og Karl Andreas. Ifølge den viste det seg at bamsesaft har ruget på en godt bevart hemmelighet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.