Kronprinsparets Fond:

Avslutter samarbeid

Kronprinsparets Fond avslutter samarbeidsavtalen med Cousins, melder de i en pressemelding onsdag kveld.

AVSLUTTER SAMARBEID: Kronprinsparets Fond arbeider med å styrke ungdom. Nå avslutter de samarbeidet med Cousins. Foto: Annika Byrde / NTB
AVSLUTTER SAMARBEID: Kronprinsparets Fond arbeider med å styrke ungdom. Nå avslutter de samarbeidet med Cousins. Foto: Annika Byrde / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I en pressemelding onsdag kveld opplyser Irene Lystrup, daglig leder i Kronprinsparets Fond, at de avslutter samarbeidet med Cousins.

- Vi er avhengig av et åpent og tillitsfullt forhold til våre prosjekter for å kunne samarbeide. Dessverre har ikke Cousins oppfylt avtalens krav om åpenhet, derfor avslutter vi samarbeidet nå, sier hun.

- Vi var veldig glade i ideen, og synes selvsagt dette er leit, legger hun til overfor Børsen.

Cousins ble opprinnelig startet under navnet Sandwich Brothers, og var basert på produksjon av is og arbeidstrening for flyktninger.

Målet er å bygge kompetanse og mestring hos ungdommene gjennom arbeidspraksis, språktrening og nettverk.

I dag driver selskapet også en kafé på Glasmagasinet.

- Vi har hatt et veldig godt og nært samarbeid med Kronprinsparets Fond siden 2018, og er lei for at vi ikke har greid å oppfylle vår del av avtalen den siste tida, sier Cousins-medgründer Christoffer Naustdal Hjelm i en uttalelse til Børsen.

- Vi ønsker Kronprinsparets Fond og de andre prosjektene i deres portefølje lykke til videre i det viktige arbeidet de gjør.

Børsen er foreløpig ikke kjent med hva avtalen mellom partene gikk ut på.

Børsen har vært i kontakt med slottets kommunikasjonssjef Guri Varpe, som henviser videre til Kronprinsparets Fond.

Kommunikasjonssjef i Kronprinsparets Fond, Tonje Apeland, henviser til pressemeldingen.