Avventer Ecco-boikott

Mens samarbeidspartnerne rømmer fra Ecco, har Skoringen Norge ingen planer om å rikke på seg.

BLIR VED SIN LEST: Skoprodusenten Ecco i Danmark har investert milliarder i Russland og vil ikke være med på å trekke seg ut, slik mange internasjonale selskaper har gjort. Skoringen i Norge er blant dem som fører merkevaren. De har ingen planer om å avslutte samarbeidet. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
BLIR VED SIN LEST: Skoprodusenten Ecco i Danmark har investert milliarder i Russland og vil ikke være med på å trekke seg ut, slik mange internasjonale selskaper har gjort. Skoringen i Norge er blant dem som fører merkevaren. De har ingen planer om å avslutte samarbeidet. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det er en kompleks sak, som har flere sider. Vi har fortsatt tillit til at Ecco løser sine utfordringer i Russland, sier markedsføringssjef i Skoringen, Mille Toft Schou, til Børsen.

Lista over samarbeidspartnere som tar sterkt avstand til skogiganten Ecco, blir stadig lengre. Hittil har minst fem virksomheter i Danmark brutt med selskapet, som følge av styrets beslutning om å opprettholde sin virksomhet i Russland.

Avgjørelsen har også møtt krass kritikk her til lands.

- Kjøpt for lengst

Forrige uke opplyste Eurosko Norge til Børsen at selskapet tar et knallhardt oppgjør og umiddelbart stopper alle Ecco-kampanjer. Videre stanses all markedsføring av Ecco i alle kanaler, samt at de fjerner Ecco-merket og alle Ecco-produkter fra sine nettsider.

Eurosko-styret erklærte samtidig at inntil Ecco har ryddet opp i krisesituasjonen, kommer ikke selskapet til å levere nye ordre til Ecco.

Men Eurosko er imidlertid ikke alene om å føre merkevaren her til lands. Det samme gjør Skoringen Norge - som tilsynelatende ikke har noen planer om å snu ryggen til Ecco inntil videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer