Dynamic People:

Avvikler selskapet

Ett drøyt år etter ektemannen Finn Christian «Finken» Jagges bortgang, legger Trine-Lise Jagge ned selskapet de to startet sammen.

AVVIKLER SELSKAPET: Trine-Lise Jagge avvikler selskapet Dynamic People, som hun og ektemannen Finn Christian «Finken» Jagge etablerte sammen. Her er de to avbildet sammen i 2010. Foto: Kyrre Lien / NTB
AVVIKLER SELSKAPET: Trine-Lise Jagge avvikler selskapet Dynamic People, som hun og ektemannen Finn Christian «Finken» Jagge etablerte sammen. Her er de to avbildet sammen i 2010. Foto: Kyrre Lien / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hodejeger Trine-Lise Jagge (49) legger ned selskapet Dynamic People AS.

Det skriver hun selv i et innlegg på Instagram.

Selskapet ble etablert i 2011 og har levert tjenester som executive research, rekruttering, lederutvikling, karriererådgivning og konsulentutleie.

Det var 8. juli i fjor at den tidligere alpinisten og OL-vinneren Finn Christian «Finken» Jagge gikk bort etter kort tids sykdom, bare 54 år gammel.

I innlegget skriver Trine-Lise Jagge at det med ektemannens bortgang føles riktig, men vemodig å avvikle selskapet de to var med å etablere sammen.

- Ekstremt tunge måneder

- Jeg skriver dette for å rette en takk til dere alle, men også for å sette et verdig punktum for noe som betydde mye for Finn Christian og meg. Sammen med hele teamet viet vi våre krefter, engasjement og kanskje også tok ut litt konkurranselyst som dannet rammen og grunnlaget for Dynamic People, er blant det hun skriver i innlegget.

Videre takker Jagge alle som har heiet fram og støttet henne og ektemannen i åra fra de startet selskapet.

Hun takker også alle som på ulike måter har bidratt til at selskapet, som på det meste hadde 18 ansatte, var gaselle og som ble en etablert merkevare i Norge under hennes ledelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer