Dynamic People:

Avvikler selskapet

Ett drøyt år etter ektemannen Finn Christian «Finken» Jagges bortgang, legger Trine-Lise Jagge ned selskapet de to startet sammen.

AVVIKLER SELSKAPET: Trine-Lise Jagge avvikler selskapet Dynamic People, som hun og ektemannen Finn Christian «Finken» Jagge etablerte sammen. Her er de to avbildet sammen i 2010. Foto: Kyrre Lien / NTB
AVVIKLER SELSKAPET: Trine-Lise Jagge avvikler selskapet Dynamic People, som hun og ektemannen Finn Christian «Finken» Jagge etablerte sammen. Her er de to avbildet sammen i 2010. Foto: Kyrre Lien / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hodejeger Trine-Lise Jagge (49) legger ned selskapet Dynamic People AS.

Det skriver hun selv i et innlegg på Instagram.

Selskapet ble etablert i 2011 og har levert tjenester som executive research, rekruttering, lederutvikling, karriererådgivning og konsulentutleie.

Det var 8. juli i fjor at den tidligere alpinisten og OL-vinneren Finn Christian «Finken» Jagge gikk bort etter kort tids sykdom, bare 54 år gammel.

I innlegget skriver Trine-Lise Jagge at det med ektemannens bortgang føles riktig, men vemodig å avvikle selskapet de to var med å etablere sammen.

- Ekstremt tunge måneder

- Jeg skriver dette for å rette en takk til dere alle, men også for å sette et verdig punktum for noe som betydde mye for Finn Christian og meg. Sammen med hele teamet viet vi våre krefter, engasjement og kanskje også tok ut litt konkurranselyst som dannet rammen og grunnlaget for Dynamic People, er blant det hun skriver i innlegget.

Videre takker Jagge alle som har heiet fram og støttet henne og ektemannen i åra fra de startet selskapet.

Hun takker også alle som på ulike måter har bidratt til at selskapet, som på det meste hadde 18 ansatte, var gaselle og som ble en etablert merkevare i Norge under hennes ledelse.

- Nå er det dessverre kommet til en ende. Dynamic People er avviklet. Det har vært noen ekstremt tunge måneder og jeg er lei meg for at alt han og jeg bygget opp sammen, nå er kommet til veis ende.

- Helt til slutt en helt spesiell tusen takk til Finn Christian som helt til det siste jobbet for laget og som delte raust med meg og alle sine kolleger, skriver hun videre.

Børsen har vært i kontakt med Trine-Lise Jagge, som ikke har noen ytterligere kommentarer utover det hun skriver i innlegget.

DELER SINE MINNER: Johann Olav Koss og Tom Stiansen forteller hvordan de husker sin venn Finn Christian Jagge. Video: Embla Hjort-Larsen / Dagbladet Vis mer

- En av våre beste

Nyheten om den tidligere alpinisten og OL-vinneren Finn Christian «Finken» Jagges bortgang ble mottatt med stor sorg onsdag 8. juli 2020.

I et intervju med Se og Hør åpnet «Finkens» mor, Liv Jagge-Christiansen, opp om sønnens dødsårsak.

Ifølge mora ble sønnen innlagt på sykehus med tarmslyng, og seinere skal det ha oppstått komplikasjoner.

Under bisettelsen ble «Finken» hedret av flere av landets aller største idrettsstjerner.

- Vi har mistet en av våre beste. Som representant for Norges Skiforbund er det med stor sorg at vi minnes en av våre største. Vi minnes en humørspreder, en hedersmann og en av våre store legender, som gikk bort altfor tidlig, sa skipresident Erik Røste i sin minnetale under bisettelsen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer