Avviser vill strømfest

Et Facebook-innlegg har blitt heftig delt de siste dagene, hvor et strømselskap anklages for usmakelig millionfeiring.

STRØMFEST: Et lokalt kraftselskap er beskyld for villt julebord mens folk sliter med å betale strømregningene. Her kraftstasjoner til Agder Energi. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
STRØMFEST: Et lokalt kraftselskap er beskyld for villt julebord mens folk sliter med å betale strømregningene. Her kraftstasjoner til Agder Energi. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I et Facebook-innlegg lagt ut et par dager før julaften, skisseres et vilt julebord for 3000 ansatte i et strømselskap i Kristiansand.

«De hadde en så dekadent fest for noen dager siden at den personen som fortalte meg det, sa at de som jobbet og serverte ble kvalme. De brukte over en million kroner kun på alkohol», står det i innlegget.

Videre beskrives absurde krav som at alt servise og bestikk skulle være håndlaget av tre, laget maks 24 timer før festen, slik at det fortsatt luktet ferskt.

Avviser luksusfest

Innlegget hevder at det ble bygget en fontene bare for kvelden. Arrangørene skal ha hyret inn store artister, og talene dreide seg om at selskapet hadde sitt beste år noensinne, økonomisk.

Samtidig øker matkøene og fattigdommen, blant annet fordi strømregningene har skutt i været, påpeker innlegget.

Det skal antakelig være Agder Energi som sto bak pengefesten, selv om innleggsforfatter skriver at vedkommende ikke er sikker.

Kommunikasjonssjef i selskapet, Jon Anders Skau, avviser påstandene i innlegget.

- «Moderat» middag

Han forklarer at kraftkonsernene Agder Energi og Glitre Energi fusjonerte og ble til Å Energi i slutten av november, og at det i den forbindelse ble arrangert en konsernsamling i starten av desember.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.