- Behandlet som søppel

Daglig leder ved Parkteatret, Dan-Michael Danino, langer ut mot myndighetene, som han mener har behandlet bransjens hans svært dårlig.

IRRITERT: Daglig leder ved Parkteatret, Dan-Michael Danino, er frustret over statens støtteordninger. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
IRRITERT: Daglig leder ved Parkteatret, Dan-Michael Danino, er frustret over statens støtteordninger. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Publisert

«Jeg skal forsøke å være kort, når jeg nå oppsummerer hvordan vi på Parkteatret, og mange andre i kultur -og utelivet generelt, har blitt behandlet det siste året: Vi har blitt behandlet som søppel. Behandlet som søppel av kulturdepartement, næringsdepartement, stat og kommune. Jeg er forbanna».

Slik innleder Dan-Michael Danino, daglig leder ved Parkteatret, helt i hjertet av Grünerløkka i Oslo, en lang Facebook-post, der han slår kraftig alarm på vegne av kulturlivet.

- Kan ikke ta regninga hver gang

I posten på Facebook viser han til hvordan de har fulgt alle smitteverntiltak, og i noen tilfeller til og med lagt seg på en strengere linje enn myndighetene, men at de ikke føler de blir kompensert tilstrekkelig.

«Når Oslo ble nedstengt for andre gang i november ble vi sjokkerte over at byrådet, i samarbeid med regjeringen, ikke hadde en tiltakspakke klar for bransjene som ble rammet. Vi måtte nok en gang ta regningen selv».

Og nå er altså alt stengt ned for tredje gang i Oslo.

- Det er et ansvar man må ta når smittetallene er som de er, men det er ikke vi som kan ta regninga hver eneste gang, sier Danino til Børsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer