Skilles:

Beholder hele formuen

Bathina Philipson får «ikke et øre» når hun skiller seg med rikingen Aje Philipson.

SKILLES: Etter 18 år er det slutt for det profilerte svenske paret. Foto: Ola Axman / IBL Bildbyrå / Aftonbladet
SKILLES: Etter 18 år er det slutt for det profilerte svenske paret. Foto: Ola Axman / IBL Bildbyrå / Aftonbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig ble det kjent at det profilerte svenske paret Bathina Philipson (44) og mangemillionær Aje Philipson (79) går hvert til sitt etter 18 år.

- Vi elsker og respekterer hverandre og skal gjøre det så bra som mulig for familien vår og barna. Vi fortsetter å holde sammen så godt vi kan, og sørger for at barna har det bra i dette, sier den kjente medieprofilen Bathina Philipson til Expressen, som først omtalte bruddet.

Forretningsmannen Aje Philipson, som omtales som en venn av svenskekongen, var ifølge Svensk Damtidning god for svimlende 130 millioner svenske kroner i 2020.

Men når paret nå skiller seg, ser ikke Bathina snurten av disse pengene. Hun har nemlig ikke rett på ett øre.

Det melder Aftonbladet.

I ekteskapsavtalen fra 2004 framgår det at de to ikke skal dele eiendelene seg i mellom ved en eventuell skilsmisse, ifølge avisa.

Aje og Bathinas veier krysset tidlig på 2000-tallet på puben Riche i Stockholm, ifølge Expressen. Bathina var da 22 år, mens seksbarnsfaren Aje da var 57 år gammel.

Kjendisparet har tre mindreårige barn sammen. Derfor er det seks måneders ventetid før skilsmissen trer i kraft.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer