Ikea:

Beklager etter Drammen-blemme

- En glipp.

- EN MENNESKELIG GLIPP: Møbelkjeden Ikea annonserte stillingsutlysninger i Drammen. Det var bare ett problem. Foto: Cornelius Poppe / NTB
- EN MENNESKELIG GLIPP: Møbelkjeden Ikea annonserte stillingsutlysninger i Drammen. Det var bare ett problem. Foto: Cornelius Poppe / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For få år siden satset den svenske møbelkjeden Ikea på separate planleggingsstudioer i ulike norske byer, der kunder kan planlegge og bestille varer uten å måtte dra til et fysisk varehus.

Gleden var derfor stor blant flere jobbsøkere, da møbelgiganten denne uka annonserte at de satser på å åpne nok et planleggingsstudio - denne gang i elvebyen Drammen.

Det var bare ett problem. Ifølge Drammens Tidende har det i årets første arbeidsdager gått litt for fort i svingene hos møbelgiganten.

- Synd

Følgende stillingsutlysning skulle nemlig aldri vært publisert:

«Våren 2023 åpner Ikea nok et nytt planning studio. Denne gangen er det i Drammen, og vi ser etter deg som trives med å jobbe selvstendig, er målorientert og med masse engasjement for salg», het det i annonsen som avisa har fått tilgang til.

Ikea-pressevakt Nils Vibe-Rheymer opplyser at verken planleggingsstudioet, eller de ni utlyste stillingene, er en realitet på nåværende tidspunkt.

- Det er en menneskelig glipp, som selvfølgelig er synd. Noen har kanskje allerede rukket å søke på stillingene, men vi har altså ingen konkrete planer om å etablere oss i Drammen akkurat nå, sier Vibe-Rheymer til DT.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer