Idar Vollvik:

- Beklager

Idar Vollvik beklager overfor kunder, og er sikker på at politiets etterforskning vil vise at han handlet i god tro.

BRYTER TAUSHETEN: Idar Vollvik beklager overfor kunder. Vollvik er siktet for brudd på loven om medisink utstyr. Foto: Eivind Senneset / Dagbladet.
BRYTER TAUSHETEN: Idar Vollvik beklager overfor kunder. Vollvik er siktet for brudd på loven om medisink utstyr. Foto: Eivind Senneset / Dagbladet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forretningsmann Idar Vollvik ble tirsdag pågrepet og siktet for brudd på loven om medisinsk utstyr.

Nå beklager Vollvik feilmerkingen av munnbind. I en pressemelding med tittelen «en feil vi skal lære av» bryter han tausheten.

- Jeg må også dypt beklage det inntrufne i forhold til kunder som allerede har mottatt munnbind med feil merking eller som har måttet vente på sine bestillinger. Dette er vi i full gang med å rydde opp i. Vi vil selvsagt også gå en runde med importleddet for å forsikre oss om at de forbedrer sine rutiner for kvalitetssikring, skriver Vollvik i pressemeldingen.

- Dramatisk

Forretningsmannen forteller at de var i gang med å informere kunder da politiet aksjonerte tirsdag.

- Både for meg og mine medarbeidere var det dramatisk å få politiet på døra, men med bakgrunn i viktigheten av at det i medisinsk sammenheng bare blir benyttet såkalte medisinske munnbind, var dette helt forståelig, skriver han.

- Vi redegjorde for misforståelsen og tiltakene som var satt i verk for tilbakelevering av feilmerkede kartonger. La meg også understreke at vi ikke har mottatt bestillinger eller levert medisinske munnbind til sykehus, legekontorer, eller andre som i sin virksomhet forutsettes bare å benytte munnbind med denne kvaliteten, står det videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer