Angrepene på Israel:

Bekrefter endring

Angrepene på Israel rammer reiseselskapenes drift i liten grad. Apollo opplyser imidlertid at de tar grep: - Vil kontaktes.

LITEN ENDRING: En rekke flyginger til og fra Israel er kansellert. Tui, Ving og Apollo opplyser at de ikke har noen norske turister i landet for øyeblikket. Foto: Apollo
LITEN ENDRING: En rekke flyginger til og fra Israel er kansellert. Tui, Ving og Apollo opplyser at de ikke har noen norske turister i landet for øyeblikket. Foto: Apollo Vis mer
Publisert

I lys av angrepene på Israel har en rekke internasjonale flyselskaper innstilt all trafikk til israelske byer.

Det har ført til at mange reisende ikke kommer seg hjem. Reiseselskapene Ving, Tui og Apollo opplyser at de for øyeblikket ikke har norske turister i Israel.

- Vi har ingen norske kunder i Israel og heller ingen bestillinger for resten av året. Det siste gjelder hele Tui Nordic, opplyser pressesjef Anne Mørk-Løwengreen til Børsen.

Apollo selger ikke pakkereiser til Israel, men tilbyr ruteflybilletter og hoteller gjennom nettsida.

- Da er det én nordmann som har bestilt reise til Israel i midten av oktober. Denne personen vil kontaktes av oss med valg om å få refundert pengene eller ombooke til et annet sted, sier kommunikasjonssjef i Apollo, Beatriz Jaquotot Rivera, til Børsen.

- Hatt Tel Aviv på lista

Lørdag skjerpet Utenriksdepartementet reiserådene som følge av den forverrede sikkerhetssituasjonen i Israel og i Palestina. Nå frarådes alle reiser som ikke er strengt nødvendige til hele Israel.

- Vi i Ving har ingen gjester i Israel eller regionen, sier Marie-Anne Zachrisson, landssjef i Ving.

- Har dere noen planlagte reiser?

- Vi har hatt Tel Aviv på reisemålslista, men vi følger alltid UDs reiseråd.

Søndag formiddag opplyste Norwegian til Børsen at de følger situasjonen nøye, men at de foreløpig ikke kansellerer sine flyginger.

- Vi vurderer situasjonen fortløpende. Dersom det blir endringer, tar vi kontakt direkte med kundene, sier Skari.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer