Sjokk-kvittering i USA:

Betalte 45 000 kroner for kaffe

Et ektepar i Oklahoma fikk hakeslepp da de sjekket bankutskriftene etter et besøk på Starbucks.

DYRT: Kafebesøket ble noe dyrere enn forventet for ekteparet i Oklahoma. Dette er et illustrasjonsfoto av en Starbucks i Boston, fra 2022. Foto: AP Photo/Michael Dwyer/File/NTB.
DYRT: Kafebesøket ble noe dyrere enn forventet for ekteparet i Oklahoma. Dette er et illustrasjonsfoto av en Starbucks i Boston, fra 2022. Foto: AP Photo/Michael Dwyer/File/NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Et ektepar i Oklahoma fikk nylig sjokk da de sjekket kontoutskriftene.

Jesse O'Dell skulle bare ta sin daglige tur til kaffekjeden Starbucks for å kjøpe kaffe til kona og seg selv.

Han la inn den faste bestillingen på en americano og en karamell frappucino, betalte og fortsatte dagen som normalt, skriver New York Post.

Men seinere denne dagen dro kona til O'Dell, Deedee O'dell, til kjøpesenteret for å handle, og da hun skulle betale ble kortet avslått.

Avlyste Thailand-tur

En rask titt på bankutskriftene viste at kaffen som Jesse O'Dell kjøpte tidligere den dagen kostet ekteparet 4456 dollar, altså over 45 000 norske kroner.

Paret kontaktet Starbucks med en gang, som sendte en sjekk på beløpet. Men sjekken ble avslått da paret prøvde å løse den inn, skriver avisa.

- Vi ringte kundeservice mellom 30 og 40 ganger, forteller Jesse O'Dell.

Familien hevder at de ble nødt til å kansellere en tur til Thailand, fordi de ikke hadde nok penger etter kafébesøket. Alt var blitt brukt på to kaffe, og billettene var ikke refunderbare.

Skyldte på paret

En talsperson i Starbucks sier til New York Post at sjekken ikke kunne løses inn på grunn av en skrivefeil, og at de har sendt en ny sjekk til paret som seinere har blitt utbetalt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.