BigBite-gründer selger «drømmehuset»

BigBite-gründer Trond A. Stavne mener selv han ikke bruker huset nok. Derfor vil han nå gi slipp på sitt eget drømmehus.

VILLA: Villaen på Malvik i Trøndelag har en prisantydning på 30 millioner kroner. Foto: Diakrit
VILLA: Villaen på Malvik i Trøndelag har en prisantydning på 30 millioner kroner. Foto: Diakrit Vis mer
Publisert

- Jeg har vært borti mange flotte eiendommer, som alle har sitt særpreg på et vis, men dette er i en klasse for seg selv.

Det er til å forstå at eiendomsmekler Vidar Stene i Meglerhuset Nylander legger for dagen en viss entusiasme for eiendommen som nettopp kom på markedet i Malvik utenfor Trondheim.

- Spektakulært

For det er ikke hver dag det legges ut et objekt som det i Vuluveien i Malvik. Skulle man få tilslaget, prisantydningen er på hele 30 millioner kroner, vil man sikre seg det som nærmest må kunne kalles et palass.

Selve boligen har et bruksareal på 942 kvadratmeter, fordelt på to etasjer. I tillegg til alt man ellers finner i de fleste boliger, er det her både spabad, badstu og galleri.

- Det er så gjennomført og bra. Det er gjennomtenkte løsninger, og flotte materialer. Det er skikkelig spektakulært, sier Stene.

Når Stene blir bedt om å trekke fram en ting ved huset, sier han at det er å komme inn i det.

- Når du tråkker inn i entreen så ser du gjennom huset og inn i den stua jeg har beskrevet som hjertet i huset. Der har du glass fra gulv til tak. Det er et helt spesielt lys og en spesiell atmosfære der. Du blir nesten litt sånn slått pusten ut av når du kommer inn der. Også er det et stort og flott bassengområde, sier Stene.

STUE: Fra stua kan man skue ut over Trondheimsfjorden. Foto: Diakrit
STUE: Fra stua kan man skue ut over Trondheimsfjorden. Foto: Diakrit Vis mer

4,1 mål

Eiendommen er på 4,1 mål, og på den finner man både brosteinsbelagt gårdsplass, karpedam, tennisbane, nihulls minigolfbane, trippelgarasje og solfylte terrasser.

Man sikrer seg også en flott utsikt over Trondheimsfjorden.

- Det er en helt unik eiendom. Det finnes ikke maken, sier Stene, som legger til.

- Det som fascinerer meg er at det er veldig mange som skriver til meg og sier at de ikke visste at eiendommen fantes. En skulle jo tro dette er en eiendom mange kjører forbi, kikker på, har hørt om og vil se. Men den ligger veldig avskjermet. Det er unaturlig å kjøre forbi og bli oppmerksom på den.

KARPEDAM: Det er bru fra gårdsplassen, over karpedammen og til terassen. Foto: Diakrit
KARPEDAM: Det er bru fra gårdsplassen, over karpedammen og til terassen. Foto: Diakrit Vis mer

BigBite-gründer

Selger av eiendommen er Trond A. Stavne, som var med å starte opp hurtigmatkjeden BigBite i Norge i 1997. Siden har han også åpnet take away-restauranten Crispy Fried Chicken i Trondheim.

Stavne forteller selv at «det å bygge drømmehuset har alltid vært noe jeg har hatt lyst til».

- I 2010 sto huset ferdig og resultatet er jeg selvsagt svært godt fornøyd med. Vi har hatt det fantastisk her, og jeg er oppriktig stolt av eiendommen, sier Stavne.

Han forklarer salget med at de rett og slett ikke tilbringer nok tid på den oppsiktsvekkende eiendommen, og derfor vil slippe til noen andre.

- Eiendommen fortjener virkelig å bli brukt slik den er laget for. Vi håper derfor at noen andre finner seg godt til rette her. Vi har hatt det fantastisk, men innser at en epoke er over, sier Stavne.

BASSENG: I villaen finnes det også et basseng og en badstu. Også her med fin utsikt. Foto: Diakrit
BASSENG: I villaen finnes det også et basseng og en badstu. Også her med fin utsikt. Foto: Diakrit Vis mer

Forsøkt solgt i 2011

Jobben med å selge har altså godt til Vidar Stene, som må tilstå at det er en spennende oppgave.

- Det er vanskelig å vite hvordan det blir tatt mot. Det er veldig vanskelig å sette en verdi på eiendommen i forhold til tilbud og etterspørsel, sier Stene.

- Det er åpenbart mange som er nysgjerrige, så det er vanskelig å måle konkret interesse på Finn-visninger, men vi har allerede booka inn flere visninger.

Stavne har faktisk forsøkt å selge boligen en gang tidligere, i 2011. Den gang lå boligen ute med en prisantydning på 25 millioner, men siden det ikke kom noen «fornuftige bud», altså prisantydning, ble det ikke noe salg, og eiendommen ble trukket fra markedet, fortalte mekler Rune Øverlie til Adressa den gang.

Ifølge eiendomsmekler Stene var ikke huset helt ferdig slik som det er i dag, da det ble lagt ut sist.

- Der det er basseng nå var det bare gravd et hull. Det ble forsøkt i markedet for å få noe signal om hvordan det ble mottatt, men jeg fikk ikke inntrykk at det var noe konkret da, sier Stene.

SOVEROM: Soverommet er tilknyttet blant annet et spabad. Foto: Diakrit
SOVEROM: Soverommet er tilknyttet blant annet et spabad. Foto: Diakrit Vis mer

- Kresen målgruppe

Han har god tro på at han skal få solgt eiendommen, til tross for at prisen nok er i stiveste laget for noen hver.

- Jeg tror prisen er fornuftig ut fra hva du får for pengene, selv om det høres rart ut. Du klarer ikke sette opp noe liknende for den prisen.

- Og det er jo en ganske liten målgruppe du må sikte deg inn på?

- Det er en mindre målgruppe ja. Det er både en kostbar eiendom, og at det er en sånn type eiendom. Du skal dekke et behov og samtidig tilfredsstille en kresen målgruppe som helt sikkert bor godt fra før. Da skal mye klaffe for at vi får napp, sier Stene, som uavhengig av det har stor tro på å få solgt.

- Så lenge vi klarer å få tatt med folk på visning, så får vi løst det. Det går ikke an å komme dit og bli skuffa.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer