BigBite-gründer selger «drømmehuset»

BigBite-gründer Trond A. Stavne mener selv han ikke bruker huset nok. Derfor vil han nå gi slipp på sitt eget drømmehus.

VILLA: Villaen på Malvik i Trøndelag har en prisantydning på 30 millioner kroner. Foto: Diakrit
VILLA: Villaen på Malvik i Trøndelag har en prisantydning på 30 millioner kroner. Foto: Diakrit Vis mer
Publisert

- Jeg har vært borti mange flotte eiendommer, som alle har sitt særpreg på et vis, men dette er i en klasse for seg selv.

Det er til å forstå at eiendomsmekler Vidar Stene i Meglerhuset Nylander legger for dagen en viss entusiasme for eiendommen som nettopp kom på markedet i Malvik utenfor Trondheim.

- Spektakulært

For det er ikke hver dag det legges ut et objekt som det i Vuluveien i Malvik. Skulle man få tilslaget, prisantydningen er på hele 30 millioner kroner, vil man sikre seg det som nærmest må kunne kalles et palass.

Selve boligen har et bruksareal på 942 kvadratmeter, fordelt på to etasjer. I tillegg til alt man ellers finner i de fleste boliger, er det her både spabad, badstu og galleri.

- Det er så gjennomført og bra. Det er gjennomtenkte løsninger, og flotte materialer. Det er skikkelig spektakulært, sier Stene.

Når Stene blir bedt om å trekke fram en ting ved huset, sier han at det er å komme inn i det.

- Når du tråkker inn i entreen så ser du gjennom huset og inn i den stua jeg har beskrevet som hjertet i huset. Der har du glass fra gulv til tak. Det er et helt spesielt lys og en spesiell atmosfære der. Du blir nesten litt sånn slått pusten ut av når du kommer inn der. Også er det et stort og flott bassengområde, sier Stene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer