Trysil:

Bjørn Dæhlies hyttepalass solgt

– Jeg er fornøyd med salget, sier Dæhlie.

SOLGT: Bjørn Dæhlies 282 kvadratmeter store hytte på Trysilfjellet er solgt til en pris både skilegenden og kjøperen skal være «passe fornøyd» med. Foto: Privatmegleren
SOLGT: Bjørn Dæhlies 282 kvadratmeter store hytte på Trysilfjellet er solgt til en pris både skilegenden og kjøperen skal være «passe fornøyd» med. Foto: Privatmegleren Vis mer
Publisert

«Svært flott og innholdsrik tømmerhytte over to plan beliggende i naturskjønne omgivelser på Trysilfjellet sør.»

Slik ble hytta til langrennslegenden Bjørn Dæhlie beskrevet i salgsannonsen på Finn.no. Nå er hytta, som har ti soverom, seks bad og et bruksareal på hele 281 kvadratmeter, solgt for en pris både kjøper og selger kan leve med.

– Jeg er fornøyd med salget, sier Dæhlie i en kommentar til Dagens Næringsliv, som først omtalte salget.

Til slutt var det to budgivere som endte opp med å «slåss» om å få kjøpe hytta, som hadde en prisantydning på 13,9 millioner kroner. Eiendomsmegleren som var ansvarlig for salget, ønsker ikke å si noe konkret om hva salgssummen ble.

– Jeg hadde en budrunde gående stort sett hele søndagen. Det endte på en pris som gjorde at både kjøper og selger konkluderte med at de er passe fornøyde, sier eiendomsmegler Petter Birkrem i Privatmegleren til Børsen.

- I smørøyet

Han forteller at Dæhlie opprinnelig bygde hytta i 1997 for å leie den ut til turister, og beskriver utleieobjektet som «superpopulær».

– Derfor er det ti soverom og seks bad. Det er ei veldig innholdsrik hytte, som ligger midt i det som før ble kalt smørøyet i Trysil. Den ligger rett ved bakken, med gode muligheter for «ski inn og ski ut». Den har vært anerkjent i området i lang tid, sier Birkrem og legger til at hytta har generert «bra med leieinntekter».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.