Ble permittert: - Jeg ringte Kolonial

Vikas Gogna mistet jobben på hotellet, men hadde ikke noe valg. Han må brødfø kona og sønnen. - Nav er ikke noe alternativ, sier han.

ANDRES BRØD: Da Vikas Gogna (35) mistet jobben på hotellet tok han kontakt med Kolonial. Etter noen minutter sa de: - You're hired. Nå er han straks klar til å levere brød, melk og andre matvarer hjem til folk. Foto Christopher Sjuve
ANDRES BRØD: Da Vikas Gogna (35) mistet jobben på hotellet tok han kontakt med Kolonial. Etter noen minutter sa de: - You're hired. Nå er han straks klar til å levere brød, melk og andre matvarer hjem til folk. Foto Christopher Sjuve Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det er første dag i ny jobb i dag, sier en småspent Vikas Gogna (35) på klassisk indisk-engelsk. Han står med sekken på ryggen og myser mot vårsola da Dagbladet møter ham på Karihaugen.

Her ligger Kolonials enorme lager. Her yrer det av liv.

Hjemleveringstjenesten er blitt nedringt av folk som vil ha tilkjørt varer, og Kolonial bemanner opp så raskt de klarer.

For bare noen dager siden fikk Vikas beskjed om at han ble permittert fra jobben i Nordic Choice Hotels. Vikas jobbet som ekstrahjelp på hotellet ved Gardermoen. Viruset har snudd alt på hodet.

- De samlet alle sammen til et allmøte, forteller han.

- Det var folk fra hele verden i det rommet. Vi var sikkert 30-40 stykker som fikk den tunge beskjeden om at vi ikke lenger hadde jobb og inntekt. Alle ble selvsagt deprimerte, men vi prøvde å ta vare på hverandre så godt vi kunne. Nesten alle er immigranter. Men, enten folk er fra Latvia, Litauen, Polen, Spania eller Peru, så trenger vi inntekter, sier Vikas som føler med alle som nå sliter.

Mens Vikas forteller kjører varebilene ustanselig ut og inn av porten. Etter todagers opplæring skal også han være klar til å pakke varer og kjøre sin første tur for hjemleveringstjenesten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer