Skrekkbilder fra leid sommerhus:

- Blod og bæsj i sengene

Morten Kracht og familien snudde i døra da de ankom sommerhuset de hadde leid. To dager seinere leide utleiefirmaet huset videre til en ny familie.

IKKE RENT: Morten Kracht er sint på utleiefirmaet Novasol, fordi firmaet ikke hadde sørget for at sommerhuset han og familien hadde leid, var rent. Derfor gikk sommerferien til Kracht og familien i vasken. Foto: Privat
IKKE RENT: Morten Kracht er sint på utleiefirmaet Novasol, fordi firmaet ikke hadde sørget for at sommerhuset han og familien hadde leid, var rent. Derfor gikk sommerferien til Kracht og familien i vasken. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Lørdag skrev Børsen om danske Edel Cecilie Handeland som fikk ødelagt sommerferien. Handeland og familien ble sjokkert over synet som møtte dem i sommerhuset de hadde leid på Falster i Danmark.

Inne i huset lå det både brukte kondomer og skitne boksere. I senga var det blodflekker.

Bare to dager før Handeland ankom det aktuelle sommerhuset, skulle Morten Kracht og familien egentlig ha flyttet inn. De snudde også i døra.

- Vi kom til et sommerhus der det så ut som om de før oss hadde dratt midt på natta. Det var ikke ryddet opp, og det var utrolig ekkelt der. Det var både blod og bæsj i sengene, etterlatt mat i kjøleskapet, spagetti med kjøttboller og tomatsaus i ei gryte - og på veggene. Det var så utrolig ekkelt, sier Kracht til Dagbladet.

Det var den danske avisa BT som først delte historiene til både Handeland og Kracht.

- Liknet en skrekkfilm

Etter at BT fredag skrev historien til Handeland, reagerte Kracht straks på det han så.

Handeland fortalte til BT hvordan hun måtte starte ferien med å vaske huset i tre timer, med gråtende barn. Da hun klaget til utleiefirmaet Novasol fikk hun tilbud om kompensasjon på 1700 danske kroner og en gratis sluttrengjøring. Selv hadde hun betalt 11 295 danske kroner for ei uke i sommerhuset i Marielyst på Falster.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.