Boikotter Elkjøp

Raymond Johansen (Ap) går hardt ut mot Elkjøp etter at det ble kjent at kjedens fagorganiserte ansatte ikke får månedsbonus. - Jeg kommer ikke til å handle hos dere mer, erklærer byrådslederen.

BOIKOTTER: Byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen (Ap), erklærer at han ikke lenger vil handle i Elkjøp-butikker. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
BOIKOTTER: Byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen (Ap), erklærer at han ikke lenger vil handle i Elkjøp-butikker. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det ble nylig kjent at fagorganiserte Elkjøp-ansatte ikke får månedsbonus. Til E24 bekrefter kjeden at månedsbonusen er forbeholdt ansatte uten tariffavtale.

Dette har fått byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen (Ap), til å erklære at han boikotter Elkjøp.

I et innlegg på Facebook på fredag går byrådslederen hardt ut mot elektronikkjeden. Innlegget har i skrivende stund nesten 5600 likes, og mer enn 900 delinger.

- Sorry, Elkjøp. Jeg kommer ikke til å handle hos dere mer, konstaterer byrådslederen.

I et tilsvar uttaler Elkjøp-ledelsen at de er skuffet og overrasket over Johansens boikott, og mener han ikke har satt seg inn i de faktiske forhold.

- Tenk deg om

Byrådslederen skriver i Facebook-innlegget at det den siste tida har kommet fram at Elkjøp ikke vil dele ut bonus til medarbeidere som er fagorganisert.

Han utdyper:

- Sånn kan vi ikke ha det i norsk arbeidsliv. Dette er fagforeningsknusing og nok et eksempel på hvordan tryggheten og produktiviteten, som har vært norsk arbeidslivs fremste konkurransefortrinn, stadig er under press.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer