Boligsalg:

Boligannonse vekker oppsikt

- Dette er en unik mulighet til å øke verdien ved å pusse opp, hevder mekleren.

STUE MED LITT ATTÅT: Selgeren frister med «en betydelig avkastning i et område med stor etterspørsel etter leieboliger». Foto: Jam Press
STUE MED LITT ATTÅT: Selgeren frister med «en betydelig avkastning i et område med stor etterspørsel etter leieboliger». Foto: Jam Press Vis mer
Publisert

Denne fireroms leiligheten i Middlesbrough i Storbritannia er lagt ut for auksjon.

Det skriver nyhetsbyrået Jam Press.

Bak fasaden

Om man skal dømme huset etter bare fasaden, kan det ved første øyekast virke som et kupp.

Fra gateplan ser eiendommen nemlig ut som et hvilket som helst rekkehus. Men tar du en nærmere titt på annonsen, spørs det om du kommer på andre tanker …

Boligen, som oppgis å være brannskadet, er fylt til randen med skrot og gamle møbler. Enkelte vegger er heldekket av sot, og deler av taket har kollapset, så man har utsikt til åpen himmel.

- Eiendommen ligger langs Laycock Street i Middlesbrough, et populært område i nærheten av en mengde fasiliteter, inkludert sentrum av Middlesbrough og anerkjente Albert Park, står det i annonsen.

Lagt ut for 130 000

I stua ligger det en svær madrass, tapetet henger ned fra veggen og det er et hull i taket. Det er også tydelige brannskader på det ene badet.

- Det er også fantastiske tog- og veiforbindelser, som gir deg tilgang til mange av de nærliggende byene, heter det videre i annonsen.

LYN- OG TORDENVÆR: Dette bør du gjøre for å sikre elektronikken i boligen når det lyner og tordner. Video: Embla Hjort-Larsen / DBTV. Foto: NTB Vis mer

Selv om huset er langt fra beboelig - og virker som tatt ut av en skrekkfilm - er det nå lagt ut for auksjon.

Selgerne hatt satt en prisantydning på 10 000 pund, noe som tilsvarer om lag 130 000 norske kroner etter dagens kurs.

- Unik mulighet

Den som er villig til å bla opp for leiligheten, må i hvert fall belage seg på mengder med oppussingsarbeid og restaurering.

- Dette er et tradisjonelt bygget rekkehus med utstikkende vinduer som ligger blant andre boliger bygget i samme stil. Eiendommen er overraskende romslig for en familie, og åpner for en unik mulighet til å øke verdien ved å pusse opp. Her kan du få betydning avkastning i et område med sterk etterspørsel på leiemarkedet, heter det i annonsen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer