BonBon-lands direktør funnet død

Ble 41 år gammel.

GÅTT BORT: Mattis Willms, også kjent for sitt arbeid ved Bø Sommarland, er gått bort, 41 år gammel. Foto: BonBon-land
GÅTT BORT: Mattis Willms, også kjent for sitt arbeid ved Bø Sommarland, er gått bort, 41 år gammel. Foto: BonBon-land Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Norskfødte Mattis Willms (41) er funnet død i sin egen leilighet i København.

Det skriver danske BT og Ekstra Bladet, som får dødsfallet bekreftet av kommunikasjonsavdelingen ved BonBon-land. Dødsårsaken er foreløpig ikke kjent.

- Vi har fått vite at han døde fredelig, sier presseansvarlig ved BonBon-land, Mette Christina Nielsen til BT.

Kolleger i sorg

Willms ble ansatt i den danske fornøyelsesparken i 2016, men var i mange år Bø Sommarlands ansikt utad. Han tiltrådte jobben i Telemark som administrerende direktør i 2013, og tok da over stafettpinnen etter Bernt Gunnar Berntsen, ifølge TA.

Bø Sommarland AS eies av det spanske konsernet Parques Reunidos, som også eier fornøyelsesparken Tusenfryd. Erik Andersen, markedssjef ved Tusenfryd, opplyser til Børsen at han mottok dødsbudskapet med sorg.

- Dette er fryktelig trist. Vi kjente Mattis godt. Han var en veldig viktig og omgjengelig person, og vil bli dypt savnet. Våre tanker går nå ut til familie, venner og kolleger, sier Andersen.

- Fantastisk mann

Også 41-åringens danske kolleger er dypt preget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer