Bønnfaller Musk om hjelp

Donald Trump Jr. mener Tesla-gründer Elon Musk er mannen som kan redde ytringsfriheten i USA.

VIL HA HJELP: Etter at hans presidentfar har blitt utestengt fra neste alle sosiale medier, bønnfaller Donald Trump Jr. nå Elon Musk om å lage et nytt et. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

President Donald Trump har etter stormingen av Capitol Hill, som han får skylden for å ha oppildnet til, mistet tilgang til så å si alle sosiale medier han har brukt med stor intensitet under hele sitt presidentskap.

Sparket ut av Twitter

Det skapte mest oppmerksomhet da Facebook og Twitter sparket ut Trump. Spesielt Twitter har presidenten brukt ivrig til å angripe både politiske motstandere og i den siste tida spre grunnløse påstander om valgfusk.

Trumps Twitter-konto hadde 88 millioner følgere da den ble «permanent utestengt på grunn av risikoen for ytterligere oppfordring til vold», og samtlige av Trumps 56 571 Twitter-meldinger er fjernet.

Onsdag kom også beskjeden om at YouTube har bestemt seg for å sperre kontoen til Trump i minst ei uke, noe som i praksis betyr at det ikke vil være mulig å kommentere Trumps videoer den kommende uka, og han får heller ikke lastet opp nye videoer.

Bønnfaller Elon Musk

På Instagram, også det et sosialt medium der presidenten inntil videre nektes å legge ut nye poster, går presidentens sønn, Donald Trump Jr., oftest omtalt som Don Jr. kraftig ut mot utestengelsene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer