Bord til 17. mai:

Bordpakke til 80 000: - Utsolgt

På Oslos beste vestkant lover utestedet Nox Sollihagen tidenes 17. mai-feiring - som også blir den aller siste. For å bli med på VIP-festen, må du grave dypt i lommeboka.

VENTER STORINNRYKK: Tirsdag er det duket for 17. mai-feiring over hele landet. Tradisjonelt sett skyter kortbruken i været denne dagen. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
VENTER STORINNRYKK: Tirsdag er det duket for 17. mai-feiring over hele landet. Tradisjonelt sett skyter kortbruken i været denne dagen. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Vi er fullbooket, og opplever at folk er veldig sultne på å feire skikkelig for første gang siden 2019. Foreløpig kan man sikre seg inngang på selve dagen, men bordene har vært utsolgt en stund, sier Rekom-sjef Frederik Mygind til Børsen.

Utelivsbransjen forbereder seg nå til en av årets travleste og mest innbringende dager. Førstkommende tirsdag er den store nasjonaldagen. For en god andel av den voksne befolkningen betyr det programfestede innslag av champagnefrokost og fest.

Det vet serveringsbransjen å profittere på.

Tradisjonelt er det storinnrykk på byens uteserveringer. Flere aktører i bransjen krever derfor reservasjoner. Prisene på inngangsbillettene varierer stort, men enkelte er villige til å grave dypt i lommeboka for å sikre seg VIP-plassering.

- Ville ha tidenes feiring

På Solli Plass i Oslo ligger en av hovedstadens mest populære utesteder på nasjonaldagen. Landssjef for Rekom Gruppen, som eier utestedet Nox Sollihagen, opplyser at selskapet har solgt bordpakker for intet mindre enn 80 000 kroner i år.

- Bordene er solgt for helt opp mot 80 000 kroner, til noen gjester som ville ha tidenes feiring, fortsetter Mygind.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.