Børsene faller på nytt i Asia

Børsene i Kina fulgte fallet i de amerikanske børsene og startet med nedgang fredag. I Japan falt markedet over 3 prosent i løpet av formiddagen.

FALLER: Børsene i Asia faller på nytt. Foto: AP Photo / Vincent Yu / NTB scanpix
FALLER: Børsene i Asia faller på nytt. Foto: AP Photo / Vincent Yu / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hang Seng-indeksen i Hongkong gikk rett ned med 1,38 prosent da handelen startet fredag og fortsatte fallet til 2,06 prosent i løpet av formiddagen. Shanghai Composite Index sank 1,16 prosent, og den andre børsen i Kina, Shenzhen Composite Index falt 1,09 prosent.

Fallet kommer etter at de amerikanske børsene alle falt over 3 prosent torsdag av frykt for en resesjon som følge av koronaviruset som nå sprer seg over hele verden.

Også i Japan falt markedet fredag. Nikkei-indeksen falt med 1,47 prosent fra start, men fallet forverret seg og ved lunsjtider var indeksen ned 3,17 prosent. Den bredere sammensatte Topix-indeksen fulgte samme utviklingen og var falt med 3,18 prosent i løpet av formiddagen. Store selskaper som Toyota og Sony falt begge 3,35 prosent.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer