Børspause: Varsler nyheter

Skal komme med kunngjøring.

VARSLER NYHETER: Det er innført børspause på Norwegian-aksjen i påvente av en kunngjøring. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
VARSLER NYHETER: Det er innført børspause på Norwegian-aksjen i påvente av en kunngjøring. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er innført børspause i Norwegian-aksjen i påvente av at det skal komme «en kunngjøring fra selskapet».

Det kommer fram i en melding fra Oslo Børs onsdag,

Aksjekursen til flyselskapet ligger på 0,47 øre i øyeblikket, ned 0,32 prosent fra åpningen på Oslo Børs i dag.

Ble utfordret

Børspausen skjer samme dag som statsminister Erna Solberg (H) på Stortinget ble utfordret av Senterpartiet om hvorfor regjeringen ikke vil gjøre mer for å redde flyselskapet.

- Folk og næringsliv i Norge er helt avhengige av luftfarten. Mange tusen arbeidsplasser er nå i fare. Kan statsministeren sitte og se på at Norwegian som første norske selskap legges ned og arbeidsplassene forsvinner, spurte Vedum.

Statsministeren sa at regjeringen allerede har gjort ganske mye for luftfarten, og pekte på at Norwegian er gjeldstynget og har rike, utenlandske eiere.

- Det er et dilemma hvor mye av norske lærere, sykepleiere og butikkansattes skattepenger vi skal bruke i et selskap som kanskje ender i internasjonale venturefond eller kinesiske garantiløsninger, sa statsministeren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer