Britisk milliardær drept

En av Storbritannias rikeste menn, sir Richard Lexington Sutton (83), har blitt knivstukket og drept i sitt hjem i nærheten av Gillingham i Dorset, skriver flere britiske medier, blant annet The Times.

DØD: Sir Richard Sutton døde i sitt hjem i Dorset i Storbritannia onsdag kveld. Politiet har satt i gang drapsetterforskning. Foto: Privat
DØD: Sir Richard Sutton døde i sitt hjem i Dorset i Storbritannia onsdag kveld. Politiet har satt i gang drapsetterforskning. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Politiet har satt i gang drapsetterforskning.

- Vi setter i gang en etterforskning for å avklare hva som har skjedd, og jeg ber alle som så eller hørte noe mistenksomt i området den kvelden om å kontakte oss, sier Simon Huxter, som leder etterforskningen.

Sutton ble erklært død på stedet onsdag kveld. En kvinne i 60-åra ble funnet på samme adresse, kritisk skadd, ifølge en pressemelding fra politiet.

Kvinnen ble fraktet til sykehus i Bristol. Flere britiske medier, blant annet BBC, skriver at kvinnen angivelig er Suttons kone, men dette er ikke bekreftet.

En mann i 30-åra fra Gillingham-området er pågrepet, mistenkt for drapet.

Han ble pågrepet da et kjøretøy koblet til hendelsen ble oppdaget på vei østover, og etterhvert stoppet i Hammersmith i London. Den mistenkte ble deretter fraktet til sykehus. Han hadde skader som beskrives som «ikke livstruende».

Sutton var som nevnt en av Storbritannias rikeste, ifølge The Times. På Sunday Times' rikingliste i 2017 sto han oppført med verdier på over 200 millioner pund. Ifølge BBC var Sutton og hans families formue verdt over 301 millioner pund i 2020.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer