Brutal krangel etter tv-bråk: - Løgn

Full splittelse mellom Discovery og Telia. Er dypt uenige om hvem som faktisk brøt forhandlingene.

RAMMES: Forhandlingene om en ny distribusjonsavtale mellom Discovery og Telia er brutt. Bak lukkede dører er stemningen alt annet enn positiv. Foto: Matti Bernitz
RAMMES: Forhandlingene om en ny distribusjonsavtale mellom Discovery og Telia er brutt. Bak lukkede dører er stemningen alt annet enn positiv. Foto: Matti Bernitz Vis mer
Publisert

Tirsdag morgen er det klart at Discovery og Telia-eide Get ikke har blitt enige i forhandlingene. Dermed har 14 kanaler gått i svart for én million tv-kunder.

Fristen var opprinnelig satt til midnatt mandag, men den ble deretter forlenget til klokka 08.00 tirsdag morgen. Like før fristen gikk ut, kunngjorde Telia at Discovery hadde brutt forhandlingene.

Ifølge kommunikasjonsdirektør Espen Skoland i Discovery er det direkte løgn.

- Det stemmer ikke. Jeg fikk beskjed om bruddet gjennom norsk presse, og ble mildt sagt overrasket, sier Skoland til Børsen.

- Hvordan opplevde dere det?

- Uryddig er et dekkende ord. Jeg hadde forventet å høre noe fra dem, før man gikk ut i pressen. Det er den vanlige måten å opptre på når man er i forhandlinger. Dessverre opplevde vi det som nå har skjedd.

Artikkelen fortsetter under:

- Varslet på SMS

Skoland forklarer at Discovery sendte et tilbud til Telia i natt. De tilbød også å forlenge fristen for forhandlingene fram til midnatt i dag.

- Vi hørte aldri tilbake fra dem angående en eventuell utsettelse. Like før fristen gikk ut, fikk jeg tekstmelding fra tre journalister om at Telia hadde sendt ut en pressemelding om at forhandlingene var brutt, sier Skoland til Børsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer