Rikingdattera:

Bryter tausheten

Den danske rikingdattera og influenseren Elvira Pitzner (26), som ble pågrepet og fengslet i Dubai i fjor, åpner opp om hendelsen på sosiale medier.

ARRESTERT: I desember i fjor ble Elvira Pitzner pågrepet i Dubai. Hun er løslatt, men nektes utreise fra landet. Skjermdump: Instagram
ARRESTERT: I desember i fjor ble Elvira Pitzner pågrepet i Dubai. Hun er løslatt, men nektes utreise fra landet. Skjermdump: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den danske rikingdattera og realitykjendisen Elvira Pitzner (26) bryter tausheten. I et lengre innlegg på Instagram takker hun for støtten gjennom den utfordrende tida.

- Det har betydd mer for meg enn dere kan forestille dere, selv om jeg ikke har hatt mulighet til å svare, skriver hun.

Går ut mot ryktespredning

Pitzner går også ut mot ryktene som har oppstått de siste månedene.

- Jeg står i en situasjon som oppleves overveldende og ærlig talt skremmende. I flere måneder har jeg stått i taushet overfor en strøm av anklager, som er så langt unna den virkeligheten jeg kjenner, skriver hun.

Rikingdattera forteller videre at selv om hun ikke har hatt mulighet til å forklare eller forsvare seg selv, så håper hun at «sannheten vil komme frem med tida».

Derfor dro hun til Dubai

I innlegget forklarer Pitzner at hun dro til Dubai etter råd fra en advokat i håp om å få satt en stopper for det hun hevder ekskjæresten har utsatt henne for - blant annet sjikane, trusler og utpressing.

- En feilslått rådgivning bidro til at jeg havnet her, skriver hun.

- Ingen burde noensinne utsettes for misbruk på grunn av sjalusi og hat fra et annet menneske. Jeg håper at min opplevelse kan vise hvor viktig det er å stå opp mot slik urettferdighet, fortsetter hun.

Kan ikke reise ut av landet

Det var 2. desember i fjor at den danske kjendisen Elvira Pitzner ble anholdt og varetektsfengslet i Dubai i De forente arabiske emirater.

Årsaken var at hennes ekskjæreste Milad Saadati, som hun fortsatt er islamsk gift med, anmeldte henne til politiet og beskyldte henne for utroskap.

Utroskap er en alvorlig forbrytelse i Dubai, og kan straffes med opptil tre års fengsel.

Saadati har tidligere uttalt til danske TV 2 at han egentlig ikke ønsket at hun skulle havne i fengsel.

- Jeg vil ikke at hun skal havne i fengsel. Hvis hun gir meg tilbake tingene hun stjal fra meg, er jeg mer enn fornøyd. Men hvis hun ikke gjør det, fortjener hun det, sa han til kanalen.

Pitzner ble løslatt fra fengsel etter noen dager, men kan ikke reise ut av landet ettersom de emiratiske myndighetene har fratatt henne passet. Hun venter nå på å få saken sin behandlet i retten.