Burgerbilder vekker oppsikt

En vennegjeng i Singapore har gjort det stort på Instagram. etter at de startet en konto som viser mindre pene bilder av mat fra McDonald's.

BUSINESS: Instagram-kontoen har gjort det mulig for dem som står bak å starte egen business med salg av merchandise. Foto: Skjermdump fra Instagram (Mcsenget)
BUSINESS: Instagram-kontoen har gjort det mulig for dem som står bak å starte egen business med salg av merchandise. Foto: Skjermdump fra Instagram (Mcsenget) Vis mer
Publisert

McDonald's er blitt en godt etablert kjede også her til lands. Den første restauranten i Norge ble åpnet i 1983 og siden den gang har de utvidet betraktelig.

I dag finnes det 73 McDonald's-restauranter fordelt rundt om i landet, fra Kristiansand i sør til Steinkjer i nord.

Selskapet har i Norge en årlig omsetning på over 2 milliarder kroner.

Burger «på skrå»

Nå har en Instagram-konto med navnet «Mcsenget» fått stor oppmerksomhet, og det er ikke av det posivite slaget for restaurantkjeden. Med sine nærmere 15 000 følgere deler den Singapore-baserte profilen bilder av mer eller mindre mislykkede matopplevelser fra restaurantkjeden.

«Hvis du noen gang har bestilt en McDonald's-burger og forventet plakatperfeksjon, men i stedet endt opp med et trist rot, ikke bekymre deg. Du er definitivt ikke alene», skriver nettstedet Vice, som er blant dem som omtaler bildene.

Profilen har i skrivende stund postet 270 innlegg, med bilder som viser ost som nærmest er plassert utenfor burgeren, kunder som har mottatt «salat med burger» og kyllingburgere med bein i.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer