Kjell Inge Røkke

Bygger badehus i tre etasjer

Mangemilliardæren pusser opp og utvider Norges trolig dyreste hyttetun.

PLANER: Mangemilliardær Kjell Inge Røkke skal både renovere og bygge ut Røkketunet, som fra før av trolig er Norges dyreste hyttetun. Foto: Lise Åserud / NTB
PLANER: Mangemilliardær Kjell Inge Røkke skal både renovere og bygge ut Røkketunet, som fra før av trolig er Norges dyreste hyttetun. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert

De omfattende planene ble satt på vent på grunn av coronapandemien, men nå er Røkke i gang med å modernisere, renovere og bygge ut anlegget som fra før inneholder en bebyggelse på hele 1800 kvadratmeter.

Det skriver OPP, som videre kan fortelle at tegningene i byggesøknaden viser eget badehus. Nybygget er på tre etasjer, delvis bygd ned i bakken bak hyttetunet.

Deler av det tre etasjer store badeanlegget blir liggende utendørs. Røkke får også plass til lounge, garderober, behandlingsdusj, wc og oppholdsrom.

Den nye bebyggelsen utgjør ifølge søknaden 315 kvadratmeter, skriver avisa. Videre er det planer om å bygge to nye hytter til familien på anlegget, hver på om lag 250 kvadratmeter. Disse skal bindes sammen med resten av tunet gjennom en kulvert.

Kjell Inge Røkke er ifølge bladet Kapitals oversikt over Norges 400 rikeste god for 27,5 milliarder kroner. Det sikrer moldenseren en 9. plass på 2020-utgaven av rangeringen.

Etableringen av det som er kjent som Røkketunet startet rundt årtusenskiftet.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer