Corona-utbrudd på Trysil-hotell

Corona-utbrudd på hotell: - Vi har ikke blitt varslet

Seks ansatte på Radisson Blu Resort Trysil har testet positivt og 100 personer er i karantene. - Jeg leste i Dagbladet at alle gjester er varslet, men vi er ikke det, sier Halvdan Thommesen.

STENGT: Radisson Blu Resort Trysil må holde stengt til 11. januar. Minst seks ansatte, tre på hotellet og tre innleide, har testet positivt på covid-19. Foto: Radisson Blu Resort Trysil
STENGT: Radisson Blu Resort Trysil må holde stengt til 11. januar. Minst seks ansatte, tre på hotellet og tre innleide, har testet positivt på covid-19. Foto: Radisson Blu Resort Trysil Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Første juledag sjekket Halvdan Thommesen og samboeren inn på Radisson Blu Resort Trysil, for å stå på ski og slappe av. Paret hadde to overnattinger, sto på ski og koste seg. Men de var ikke fornøyde med alt:

- Vaskepersonalet gikk uten munnbind når vi flere ganger møtte dem rundt i gangene. Personalet i frokostsalen gikk med munnbind, men uten å dekke nesa. Én av dem dro det opp når folk kom nær henne. Det hele var litt halvveis, sier Thommesen til Dagbladet.

Litt forkjølet

I kveld meldte Trysil kommune at hotellet er stengt etter at seks ansatte, tre på Radisson Blu Resort Trysil og tre i et innleid selskap, har testet positivt for covid-19. Hundre personer er satt i karantene, og alle gjestene «har fått melding fra hotellet om smitten. De bes om å være oppmerksomme på symptomer, teste seg og ha så få sosiale kontakter som mulig», ifølge kommunen.

- Verken jeg eller samboeren min er blitt varslet. Vi booket oppholdet via Booking.com og betalte med bankkort, så her må noe galt ha skjedd. Jeg leste i Dagbladet om at det er covid-19-smitte på hotellet vi bodde på, sier Thommesen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer