Reiner Schaller

Dager etter forsvant de

Bildet ble tatt bare dager før milliardæren og familien forsvant.

BILDE: Familiebilde ble tatt bare dager før de forsvant Foto: Facebook
BILDE: Familiebilde ble tatt bare dager før de forsvant Foto: Facebook Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag meldte tyske Bild at treningssenter-gründeren og milliardæren Reiner Schaller (53), hans kjæreste og barn var om bord på et privatfly som hadde forsvunnet fra flyradarene.

Familien fløy fra Mexico fredag, og skulle etter planen lande i Costa Rica. Underveis ble det sendt et innflygningsvarsel fra flyet, til lufthavna i byen Limón i Costa Rica. Flyet mistet kommunikasjonen med kontrolltårnet utenfor landsbyen Parisima, nord for Limón klokka 01.54.

Ifølge DW er det så langt funnet to kropper i havet, en voksen og et barn, men de er ennå ikke identifisert. Vrakgods skal ha blitt funnet og alle om bord antas å ha omkommet.

Lørdag ettermiddag meldte Bild at nødetatene oppdaget flere flydeler i sjøen da de lette etter det savnede privatflyet. Omtrent 28 kilometer fra flyplassen i Limón, ble deler av et fly, seter og en bag funnet.

- Vi mistet det i en høyde av 2000 fot, sier leder for sivil luftfartsmyndighet Fernando Naranjo til Teletica, gjengitt av Expressen.

Noen dager før ulykken la familien ut et bilde på Facebook der Schaller, kjæresten og barna smiler til kamera. Ifølge The Sun ønsket Schaller å utforske verden sammen med familien, før den seks år gamle sønnen skulle begynne på skolen etter ferien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.