Dansk influenser gjenforent med moren

Elvira Pitzner holdes fremdeles tilbake i Dubai.

GJENFORENT: Elvira Pitzners mor, Katerina Pitzner, deler bilde av seg og datteren torsdag. Foto: Skjermdump.
GJENFORENT: Elvira Pitzners mor, Katerina Pitzner, deler bilde av seg og datteren torsdag. Foto: Skjermdump. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 26 år gamle influenseren Elvira Pitzner er fremdeles anholdt i Dubai etter å ha blitt anklaget for utroskap av sin ekskjæreste Milad Saadati.

I Dubai kan det straffes med opptil tre år i fengsel.

Realitykjendisen Elvira Pitzner ble satt i varetekt og mistenkt for utroskap på ferie i Dubai. Video: NTB/Storyblocks/Instagram @ElviraPitznerOfficial / Dagbladet TV Vis mer

Torsdag melder den danske avisa BT at Pitzner er blitt gjenforent med sin mor Katerina Pitzner. Et bilde på morens Instagram viser hvordan de to omfavner hverandre.

Pitzner ble fengslet 1. desember i år. Lørdag ble den danske rikingdatteren løslatt fra fengsel i Dubai, men hun får ikke forlate landet. Ifølge Ekstra Bladet er hun nemlig fratatt passet og må møte i retten igjen før hun kan få det tilbake.

Pitzner er datter av diamanthandleren Katerina Pitzner, og har blitt et kjent fjes på danske fjernsyn gjennom realityserien «Diamantfamilien», som gjennom flere sesonger har blitt vist på dansk TV2.

Familien flyttet for noen år siden til Dubai, og dattera innledet et forhold til Saadati.

Nå gir han uttrykk for at han ønsker å straffe eksen.

- Jeg vil vise offentligheten Pitzner-familiens sanne ansikt, og vise hvordan de virkelig er. Jeg vil ha rettferdighet, sier Saadati.