De første hotellansatte er permittert i Bergen

Fire ansatte er permittert fra Hotell Oleana i Bergen sentrum. Fellesforbundet frykter at opptil 20 prosent av byens hotellansatte kan bli rammet.

PERMISJONER: I likhet med en rekke andre byer i Norge og verden opplever hotellnæringen i Bergen stor nedgang på grunn av koronaviruset. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
PERMISJONER: I likhet med en rekke andre byer i Norge og verden opplever hotellnæringen i Bergen stor nedgang på grunn av koronaviruset. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag fikk fire ansatte beskjed om at de blir permittert fra Hotel Oleana i sentrum av Bergen. Hotellet på Ole Bulls plass har 40 ansatte og er en del av Choice-kjeden, skriver Bergens Tidende.

– Det vil gå ut flere permitteringer av hotellansatte i Bergen i løpet av dagen, sier leder for Fellesforbundets hotell- og restaurantarbeideravdeling i Hordaland, Djevat Hisenaj.

Hisenaj frykter at så mange som 20 prosent av byens om lag 4.000 hotellansatte kan bli permittert – altså 800 personer, skriver avisa.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer