De superrikes villeste ferier

Pingvingbesøk på hotellrommet eller skattejakt med havfruer? Det er mulig – bare du har penger nok.

HAVFRUEGÅTE: En eventyrlysten gruppe som reiste rundt i Norge fikk gåter overlevert av havfruer. Foto: Shutterstock / NTB
HAVFRUEGÅTE: En eventyrlysten gruppe som reiste rundt i Norge fikk gåter overlevert av havfruer. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Det meste er mulig så lenge man har penger nok, og lite illustrerer det bedre enn «ferievanene» til de aller rikeste blant oss.

Det er ikke alle som nøyer seg med en tur til St. Tropez, Qatar eller andre rådyre feriedestinasjoner. Det må noe ekstra til. Som følge av det har det vokst seg fram en helt egen luksusreise-industri.

Pingvin på hotellrommet

Blant aktørene som hjelper dem med tykk lommebok med ferieopplevelsen er luksusconscierge-selskapet Element Lifestyle.

For dem betyr jobben at de noen ganger ikke bare nøyer seg med å ta mot bestilling på en rå ferieopplevelse, men også går til det skritt å overraske kunden.

For hva gjør man om kundens kjæreste er fullstendig oppslukt av pingviner? Du låner tre pingviner fra en dyrehage en ettermiddag, og sørger for at de er på hotellrommet når kjæresteparet sjekker inn, skriver CNN.

- Da vi fikk vite at kjæresten elsket pingviner, så fikk vi en idé. Kan vi hyre inn en dyrepasser? Kan vi få hotellet med på ideen? Vi begynte å ringe rundt og det var faktisk ganske lett, forteller Michael Albanese, grunnlegger av Element Lifestyle.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer