Sindre Finnes' aksjehandler

Deler Finnes-bilde

«Tid for refleksjoner og ivaretakelse».

PÅ TUR: «Ut på en spasertur og klarne tankene er ofte et godt råd alene! Tid for refleksjoner og ivaretakelse. God kveld.» heter det i bildeteksten. Foto: Privat
PÅ TUR: «Ut på en spasertur og klarne tankene er ofte et godt råd alene! Tid for refleksjoner og ivaretakelse. God kveld.» heter det i bildeteksten. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Klokka 19.40 torsdag kveld, kort tid etter at Erna Solberg var i ilden på «Dagsrevyen», publiserer advokat John Christian Elden et bilde på sin Facebook-side.

Bildet viser Elden sammen med Sindre Finnes og Geir Håkonsund, som bistår Finnes som kommunikasjonsrådgiver.

«Ut på en spasertur og klarne tankene er ofte et godt råd alene! Tid for refleksjoner og ivaretakelse. God kveld.» heter det i bildeteksten. Bildet er tagget «Bergen».

Dagbladet Børsen har tatt kontakt med Elden, men har foreløpig ikke fått svar.

- Alle trenger en god venn. Også Sindre og særlig når det blåser friskt. Han trengte hjelp til å tenke og prøve å oppfylle Ernas ønske om oversikt, og fikk selvsagt det, skrev Elden i en SMS til Børsen tirsdag.

Bakgrunnen var Høyres tidslinje, hvor det framgikk at Finnes fikk hjelp av kjendisadvokaten i arbeidet med å sette sammen listen over aksjehandler han foretok mens kona var statsminister.

På direkte spørsmål opplyste Elden tirsdag at han ikke fakturerte Finnes for bistanden.

Finnes' advokat er Thomas Skjelbred i Elden Advokatfirma.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.