Denne hytta koster flere millioner

Heller ikke den erfarne eiendomsmekleren Tore Solberg har vært borti noe liknende.

SPESIELT: - Denne hytta ble aldri ferdigstilt. Nå selges den for flere millioner. Foto: Karl Filip Kronstad. Reporter: Jonas Andersen / Dagbladet TV Vis mer
Publisert

At det ligger ute ei hytte for 2,4 millioner kroner på Vesterøya i Sandefjord, får neppe noen til å sperre opp øynene.

Uferdig

Men hytta som Eiendomsmegler 1 Fritid Vestfold har ute for salg, er likevel noe utenom det vanlige - den er nemlig ikke ferdig. Den har ikke soverom, ikke toalett, ikke kjøkken og strengt tatt heller ikke stue. Den består utelukkende av ett uferdig rom.

- Det spesielle med dette objektet er tomta. Her har du sol fra morgen til kveld og en flott beliggenhet med utsikt, sier mekler Tore Solberg til Sandefjords Blad, som først omtalte hytta.

Overfor Børsen innrømmer Solberg at salg av ei helt uferdig hytte er noe nytt også for ham, som har lang erfaring i bransjen.

- Det er jo en del som kjøper ei hytte som er gammel, og som de vil rive for å bygge nytt. Det er ikke noe ukjent. Men at folk ikke har bygd ferdig, det tror jeg er første gang jeg har vært med på, sier Solberg.

Aldri vært ferdig

Ifølge salgsoppgaven ble det første gang påbegynt bygging på den 58 kvadratmeter store hytta i 1969. Så vidt eiendomsmekleren, vet har det aldri stått noen fullverdig hytte på eiendommen, og det er også lenge siden det ble gjort noe arbeid der.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer