Denne rikingen omfavner Trump

Mens alle andre ser ut til å vende avtroppende president Donald Trump ryggen, sitter en riking i Dubai klar med åpne armer.

TRUMP-VENN: Hussain Sajwani har ingen planer om å slå hånden av Donald Trump. Foto: AP Photo / Frank Augstein / NTB
TRUMP-VENN: Hussain Sajwani har ingen planer om å slå hånden av Donald Trump. Foto: AP Photo / Frank Augstein / NTB Vis mer
Publisert

– Vi har et veldig godt forhold til Trump Organization, og vær helt sikker – vi har absolutt ingen planer om å bryte avtalen, sier Hussain Sajwani, styreleder for eiendomsutvikleren DAMAC, til CNN.

Selskapet er Dubais største helprivate eiendomsutvikler, og har allerede utstrakt samarbeid med Donald Trumps forretningsimperium.

De samarbeider blant annet med presidenten om en 18-hulls golfbane og golfklubb i Dubai som ble åpnet i 2017.

– Fantastisk relasjon

De bygger også ytterligere en 18-hulls golfbane sammen, står det på nettsida til Trump Organization.

– Vår relasjon til Trump Organization og spesielt med Eric Trump og hans folk er fantastisk og vi har ingen intensjoner om å avbryte eller endre den relasjonen, sier Sajwani til Reuters.

Relasjonen mellom Sajwani og både Trumps organisasjon og familie er så sterk at presidentens sønner Donald jr. og Eric var til stede under bryllupet til Sajwanis datter i 2018.

Nå ønsker Sajwani å utvide samarbeidet med Trump.

– Jeg vil gå lenger, ettersom Trump-organisasjonen ikke lenger vil ha begrensninger i å gjøre flere avtaler i utlandet i framtida. Jeg ønsker muligheten til å utvide vårt samarbeid med merkevaren velkommen og vil se etter flere måter vi kan samarbeide på, sier Sajwani.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer