«Det finnes ingen unnskyldning»

Senatoren får pepper etter dette stuntet.

FINN ÉN «FEIL»: I motsetning til de formelle antrekkene til Bernie Sanders, Ed Markey, Peter Welch, og Jeff Merkley, gikk John Fetterman for en noe mer avslappet stil under en pressekonferanse forrige uke. Det vekker både latter og vrede. Foto: Alex Wong / Getty Images /AFP
FINN ÉN «FEIL»: I motsetning til de formelle antrekkene til Bernie Sanders, Ed Markey, Peter Welch, og Jeff Merkley, gikk John Fetterman for en noe mer avslappet stil under en pressekonferanse forrige uke. Det vekker både latter og vrede. Foto: Alex Wong / Getty Images /AFP Vis mer
Publisert

Flere hevet øyenbrynene da senatoren John Fetterman dukket opp på en pressekonferanse torsdag i forbindelse med forhandlinger om USAs gjeldstak.

Han sto sammen med senatorene Ed Markey, Jeff Merkley, Bernie Sanders og Peter Welch - som var ulastelig antrukket i dress og slips. Fetterman var på sin side iført et noe mer avslappet antrekk i form av en hvit hettegenser, gymshorts og joggesko.

Det har ikke gått upåvirket hen. Blant dem som har sendt et stikk i retning politikeren, er demokratens egen kone Gisele Fetterman.

- Motesansen er meh, men den politiske sansen er (sammenklemte fingre-emoji) (topp. journ.anm.), skriver hun.

- Upassende

Den kontroversielle republikaneren Lauren Boebert er derimot hardere i klypa:

- John Fetterman redefinerte 'Casual Friday' på en torsdag morgen. Det er virkelig upassende for noen å dukke opp slik til hvilken som helst jobb, ikke minst til en jobb som bare 100 personer er valgt til å gjøre. Det finnes ingen unnskyldning for det, skriver hun på Twitter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer