SAS-meklingen:

- Det kan jeg ikke stå for

Dag tre med mekling i SAS-konflikten er avsluttet. Partene møtes igjen lørdag.

FORUNDRET: Leder for SAS-pilotene i Parat, Jan Levi Skogvang, er forundret over SAS' tidsbruk. Partene skal møtes til nye forhandlinger lørdag. Video: Dagbladet TV. Reporter: Frode Andresen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Like før halv ni fredag kveld ble det kjent at partene i SAS-konflikten gir seg for dagen. Etter planen skal partene møtes igjen lørdag morgen.

På vei ut av Næringslivets hus i Stockholm møter den oppmøtte pressen noen av partene.

Møtes lørdag

- Vi har hatt et møte nå og blitt enige om og møtes igjen i morgen. Stemningen er som den alltid har vært, sier leder i SAS Norge flygerforening, Jan Levi Skogvang.

Om det er langt igjen i forhandlingene, ønsker han ikke å kommentere. Han kan heller ikke si noe om hva som har blitt sagt inne i meklingsrommet, eller om partene står nærmere hverandre enn tidligere.

Han sier at partene skal møtes igjen mellom klokka åtte og ti i morgen.

Skogvang opplever at motparten bruker for lang tid.

- Det ser ut til at de har god tid. Vi taper 130 millioner hver dag. Så vi burde absolutt hatt bedre tid enn det vi opplever at vår motpart har. De har hvert fall god tid og det forundrer meg at det er slik. Trodde det hastet litt mer, svarer Skogvang når pressen spør om motparten drøyer tida.

- Ikke min opplevelse

Marianne Hernæs, forhandlingsleder i SAS, kommer ut av Næringslivets Hus rundt halv ti, en god stund etter riksmeklerne og representanter i pilotforeningen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer