Detaljene bak sjokket: - Er sykt

900 ansatte ble sparket på Zoom-møte. Forteller om rystende arbeidsforhold.

SPARKET: Sjefen for Better.com, Vishal Garg, sparket 900 av sine ansatte via et Zoom-møte. Video: Youtube/Power Of Banana. Reporter: Marthe Tveter Gjønnes. Vis mer
Publisert

Den omstridte Better.com-sjefen Vishal Garg inviterte 900 ansatte inn på et Zoom-møte nylig, hvor han ga beskjeden om at samtlige var ferdige som ansatte i boligutlånsselskapet.

Oppsigelsene kom til tross for at selskapet ifølge CNN nylig hadde fått inn cirka 6,8 milliarder norske kroner i frisk kapital, og er verdt cirka 62 milliarder norske kroner.

Garg har tidligere blitt fersket av Forbes i å sende mailer til sine ansatte, hvor han sjikanerte, kom med anklager, og kalte de for late.

Deler av seansen hvor han gir beskjeden om oppsigelsene har blitt spredt på Youtube og TikTok. I toppen av saken kan du se videoen.

- Surrealistisk

Nå forteller flere av de ansatte om forholdene i selskapet.

Christian Chapman, som jobbet som forsikringsspesialist i selskapet, forteller til CNN at han var helt uforberedt på beskjeden han skulle få i møte.

Han forteller at Garg ikke ventet på at samtlige ansatte var inne i møtet, og at det bare varte tre minutter, og at sjefen gikk rett på sak. Han forklarer at han umiddelbart mistet tilgang til jobbens kommunikasjonssystemer, data og telefon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.