- Dette er nådestøtet

Investor Jan Petter Sissener tror det blir vanskelig for Norwegian å overleve.

SKUFFENDE: Norwegian-direktør Jacob Shram møtte pressen i dag. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg sliter med å se hvordan de kan overleve, og hvordan de skal klare å få inn nok investorer til å få inn nok kroner til å redde selskapet.

Det sier investor og forvalter Jan Petter Sissener til Børsen. Overfor Nettavisen sa han mandag morgen at han er redd dette er «dødsstøtet for Norwegian».

Nektes støtte

Dommen til Sissener kommer i kjølvannet av mandag morgens nyhet om at Norwegian har fått nei fra staten til støtte utover støtteordningene til bransjen.

- Norwegian har bedt om økonomisk støtte i milliardklassen, og regjeringen har vurdert at det i denne situasjonen ikke er en forsvarlig bruk av fellesskapets midler, sier Nybø.

Norwegian sier de når går en svært usikker framtid i møte.

- At regjeringen nå har besluttet å ikke gi Norwegian ytterligere likviditetsstøtte, er svært skuffende og oppleves som en skikkelig knyttneve i magen for alle i hele Norwegian som har kjempet for selskapet og i ei tid da våre konkurrenter mottar tosifrede milliardbeløp fra sine lands myndigheter, sier Norwegians konsernsjef Jacob Schram.

Det er altså Sissener enig i.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.