Dette skjer med visninger

Risikerer berøringsnekt i boligen.

- MÅ SKJERPE INN: Hadde du planlagt å dra på visning i helga, er det en reell sjanse for at du møter låste dører.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Scanpix
- MÅ SKJERPE INN: Hadde du planlagt å dra på visning i helga, er det en reell sjanse for at du møter låste dører. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Norske bedrifter og selskaper forsøker nå å skalke lukene i møte med corona-epidemien. Ansatte er sendt hjem, dørene er lukket - og flere virksomheter stålsetter seg for blodrøde økonomiske resultater.

Meklerbransjen er intet unntak.

- Jeg er ganske sikker på at vi kommer til å få en nedgang i aktivitet på visninger, men hvor stor den blir, er vanskelig å spå. Det mest avgjørende vil være hvilke tiltak og eventuelle restriksjoner som kommer fra helsemyndighetene, sier administrerende direktør i Eiendom Norge, Henning Lauridsen, til Børsen.

Dette stenger

Regjeringen innførte torsdag enda strengere tiltak i et forsøk på å hindre spredningen av coronaviruset.

Helseminister Bent Høie opplyste på en pressekonferanse i ettermiddag at både barneskoler, ungdomsskoler, videregående skole, universiteter og høgskoler nå stenges. Samtidig forbys kulturarrangementer, der puber, barer og andre utelivsaktører må holde stengt.

Også treningssentre, svømmehaller, badeland, frisører, hudpleie, massasje og liknende må stenge.

- Må skjerpe kraftig inn

I etterkant av de nye opplysningene, ble det avholdt et styremøte i Eiendom Norge torsdag. Her ble det drøftet konkrete forslag til hvordan virksomhetene kan opprettholde driften på best og tryggest mulig vis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer