Discovery prøver å lokke Get-kunder til strømmetjeneste

Etter brutte forhandlinger med Telia-eide Get forsøker TVNorge-eide Discovery i en reklamekampanje å lokke frustrerte kunder over på deres strømmetjeneste.

BRUDD: Get og Discovery har ikke klart å bli enige om ny avtale. Dermed mistet Get-kunder tilgangen til Discovery sine kanaler i dag. Dette gjelder blant annet TVNorge, MAX, Fem, Vox og Eurosport. Vis mer
Publisert

Til Kampanje sier kommunikasjonsdirektør Espen Skoland i Discovery at det er naturlig å fortelle seerne hvilke muligheter de har.

Da forhandlingene mellom de to aktørene brøt sammen tirsdag morgen mistet nærmere én million norske tv-seere TVNorge og 13 andre Discovery-kanaler fra sine TV-pakker hos Get.

Kommunikasjonsdirektør Henning Lunde i Telia sier til nettavisa at de har fått med seg Discovery sin reklame, og at også de har kampanjetiltak på gang i form av at deres kunder vil få 25 prosent ekstra til å velge blant TV-pakkene med.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer