Disse valgene får Sats-kundene

Sender permitteringsvarsel til over 4000 ansatte og gir kundene flere valg.

PERMITTERER: Sats har sendt ut permitteringsvarsel til 4000 ansatte i Norge, og regner med et tap på opp mot 190 millioner kroner i en toukersperiode med stengte treningssentre. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
PERMITTERER: Sats har sendt ut permitteringsvarsel til 4000 ansatte i Norge, og regner med et tap på opp mot 190 millioner kroner i en toukersperiode med stengte treningssentre. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Over 4000 permitteringsvarsler er sendt ut til Sats-ansatte i Norge, bekrefter Sats-sjef Sondre Gravir overfor Børsen. Samtidig har alle treningssentrene i Norden vært stengt siden torsdag.

I Norge kommer dette etter pålegg fra myndighetene.

- Vi har stengt alle treningssentre i de fire nordiske landene, og i Norge er det sendt ut permitteringsvarsel til de ansatte ved sentrene. Så er det tilsvarende tiltak som i dag ble vedtatt på Stortinget på trappene i Danmark og Sverige. Der forholder vi oss til de reglene som gjelder der, sier Gravir til Børsen.

Saken ble først omtalt av Dagens Næringsliv.

- Det er selvsagt ekstremt krevende for alle. Å komme i en permitteringssituasjon skaper mye usikkerhet, sier Gravir.

- Samtidig opplever jeg at vi har god dialog med våre ansatte og at mange generelt har forståelse for situasjonen. Vårt mål er å gjøre alt vi kan for å sikre arbeidsplassene i Sats framover. Det kommer heldigvis en normalitet etter dette, vi vet bare ikke når. Da tror vi fortsatt at vi vil vokse, og at folk fortsatt vil trene, sier Gravir.

Taper opp mot 190 mill.

Fredag sendte selskapet ut en børsmelding hvor de redegjør for de økonomiske konsekvensene av nedstengingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer