DN: Oppvaskmøte om luksusgård-salg

Jens Ulltveit-Moe var fredag i oppvaskmøte om salgsforvirringen rundt praktbygget i Bærum, ifølge Dagens Næringsliv.

UENIGE: Investor Jens Ulltveit-Moe sier han ønsker å selge Fornebu Hovedgård. Eiendomsutvikler Terje Tinholt mener han allerede har kjøpt den. Foto: Kristin Svorte / Børsen
UENIGE: Investor Jens Ulltveit-Moe sier han ønsker å selge Fornebu Hovedgård. Eiendomsutvikler Terje Tinholt mener han allerede har kjøpt den. Foto: Kristin Svorte / Børsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Milliardær og investor Jens Ulltveit-Moe og eiendomsutvikleren Terje Tinholt har havnet i en underlig uoverensstemmelse.

Tirsdag meldte flere medier at Ulltveit-Moes Umoe-gruppen hadde solgt sitt hovedkontor på ærverdige Fornebu Hovedgård til Terje Tinholt. Dagen etter rykket Ulltveit-Moe selv ut og benektet at bygget var solgt.

I dag møttes partene til et oppvaskmøte i bygget det hele dreier seg om, skriver Dagens Næringsliv. Det har ikke ført til noen enighet mellom partene, ifølge avisa.

- Partene har i dag avholdt møte, uten at enighet ble oppnådd. Nytt møte vil finne sted i uke 9. Utover det har vi ingen kommentar i sakens anledning på det nåværende tidspunkt, sier Tinholt til Dagens Næringsliv.

Ifølge avisa oppgir eiendomsutvikleren at han uttaler seg på vegne av begge parter.

Jens Ulltveit-Moe har ikke besvart Børsens henvendelse fredag.

Full forvirring

Det var tidligere denne uka at det brøt ut full forvirring rundt salget av den ærverdige eiendommen.

Tirsdag meldte Dagens Næringsliv, sammen med Aftenposten og flere andre medier, at eiendommen var solgt til Tinholt Eiendom og Stegg Eiendom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer