DNB fjernet Riise-artikkel

Avpubliserte gladsak.

TRUES AV KONKURS: Etter «nye opplysninger» om John Arne Riises økonomi, har DNB Nyheter valgt å trekke en artikkel om fotballprofilen. Foto: Christian Roth Christensen
TRUES AV KONKURS: Etter «nye opplysninger» om John Arne Riises økonomi, har DNB Nyheter valgt å trekke en artikkel om fotballprofilen. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Publisert

I slutten av januar fikk norske tv-seere et innblikk i privatøkonomien til fotballprofil John Arne Riise (39).

I den ferske sesongen av «I lomma på Silje» kom det blant annet fram at 39-åringen har brukt i snitt 25 000 kroner i måneden på gaver til kona. Dette i tillegg til at paret har svidd av en halv million kroner på klær og sko i løpet av ett år.

Ved hjelp av DNBs forbrukerøkonom Silje Sandmæl, kunne Riise til slutt proklamere at han hadde fått full kontroll over egen økonomi.

Nå har pipa fått en annen lyd. Tirsdag skrev Nettavisen at John Arne Riises heleide selskap Alle Skal Med AS er begjært konkurs.

Trøbbel bak kulissene

Det kommer fram etter at Kapital i sine to siste numre har omtalt skyggesiden av Riises økonomiske situasjon. Ifølge tidsskriftet tok kemneren i både Oslo og i Ålesund utleggspant i forfalte skattekrav mot 39-åringen allerede i midten av desember og begynnelsen av januar i år.

I kjølvannet av ovennevnte opplysninger, har DNBs egen nettavis besluttet å fjerne en gladsak om Riise. Ifølge Kapital tok artikkelen for seg «suksesshistorien» om Riises økonomi, etter at han mottok bankens hjelp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer