Donald Trump:

Drastisk fall på eksklusiv liste

USAs tidligere president Donald Trump raser nedover på Forbes rikingliste.

FORMUEN SKRUMPER: USAs tidligere president Donald Trump har opplevd et stort fall i formuen, ifølge Forbes' rikingliste. Foto: Reuters/NTB.
FORMUEN SKRUMPER: USAs tidligere president Donald Trump har opplevd et stort fall i formuen, ifølge Forbes' rikingliste. Foto: Reuters/NTB. Vis mer
Publisert

Tirsdag publiserte finansmagasinet Forbes lista hvor de kårer de rikeste milliardærene i verden.

På toppen av lista troner Amazon-sjef Jeff Bezos, som fremdeles er verdens rikeste person, med en formue på 177 milliarder dollar. Det er fjerde år på rad at Bezos troner øverst på lista.

På andreplass følger Tesla-gründer Elon Musk, som nå er god for 151 milliarder dollar - 126,4 milliarder mer enn i 2020.

- Veldig mye rikere

I likhet med fjorårets liste befinner sjef for Louis Vuitton Moët Hennessy-gruppen (LVMH) Bernard Arnault seg på tredjeplass med sin formue på 150 milliarder dollar.

Microsoft-grunnlegger Bill Gates ligger på fjerdeplass med sin formue på 124 milliarder dollar, og er den siste på lista som har over 100 milliarder dollar i formue.

- De veldig veldig rike, ble veldig veldig mye rikere, sier Forbes-redaktør Randall Jane om årets liste i et intervju med Reuters.

Raser nedover

USAs tidligere president Donald Trump er også å finne på årets liste.

Forbes anslår nå verdien av Trumps forme til 2,4 milliarder dollar (om lag 20,3 milliarder kroner). Det holder til en 1299. plass på lista over verdens rikeste mennesker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer