Drømme­boligen solgt etter to år

Knut Arild Hareide og familien forlater Oslo.

PÅ FLYTTEFOT: Knut Arild Hareide og familien har solgt boligen sin i Oslo. Nå bærer det videre til Haugesund. Foto: Hanna Johre / NTB
PÅ FLYTTEFOT: Knut Arild Hareide og familien har solgt boligen sin i Oslo. Nå bærer det videre til Haugesund. Foto: Hanna Johre / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For to år siden punget tidligere KrF-leder Knut Arild Hareide og familien ut 15,5 millioner kroner for sin drømmebolig i markanære Solemskogen i Oslo.

Onsdag ble eiendommen lagt ut for salg med en prisantydning på 17,5 millioner kroner.

For den summen kunne man sikre seg et hus med et bruksareal på 427 kvadratmeter - fordelt over to etasjer. Boligen inneholder videre seks soverom, et romslig kjøkken og stue, samt spisestue. Deler av kjelleren er også tilrettelagt for utleie med to hybler.

- Paradis

Boligen, som ble bygget i 1998 og som er pusset opp i seinere tid, har i tillegg utsikt til Maridalsvannet. Det vekket kjøpernes interesse. Allerede torsdag formiddag er eiendommen solgt.

Det bekrefter Hareide overfor TV 2, som først omtalte saken.

Ifølge kanalen er bakgrunnen for salget at Hareide begynner i ny jobb som sjøfartsdirektør 1. januar. Familien har foreløpig ikke sikret seg et nytt sted å bo i Haugesund, men Hareide opplyser til kanalen at «det jobbes med saken».

- Vi har trivdes veldig godt her i skogen. Solemskogen er et nydelig sted, et lite paradis å bo på. Men nå ser vi fram til å flytte til Haugesund, sier Hareide til TV 2.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer