Penthouse-luksus i Fredrikstad:

Du får dette for 30 millioner

Du skal ikke langt vekk fra hovedstaden før du kan sikre deg denne luksusleiligheten.

LUKSUS: Toppleiligheten i Fredrikstad, som har en prisantydning på 30 millioner, har både en privat takterrasse og motstrømsbasseng. Foto: Steffen Larsen
LUKSUS: Toppleiligheten i Fredrikstad, som har en prisantydning på 30 millioner, har både en privat takterrasse og motstrømsbasseng. Foto: Steffen Larsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjører du omtrent en time sør fra hovedstaden kan du sikre deg denne ekstravagante toppleiligheten i Fredrikstad for svimlende 30 millioner kroner.

- Det er den dyreste boligen som er lagt ut for salg i Fredrikstad noen gang, sier eiendomsmekler og daglig leder i Eie eiendomsmekler i Fredrikstad, Jens August Larsen til Børsen.

Det har han fått bekreftet etter å ha konferert med en database over eiendomssalg i byen.

14 mill. dyrere

Leiligheten er en del av prosjektet Tordenskiold Brygge i Fredrikstad. Den tidligere eieren kjøpte selv boligen for 16 millioner kroner i 2019. Nå ligger luksusvillaen ute med en prisantydning på 30 millioner kroner.

- Da den tidligere eieren kjøpte boligen, kjøpte han nesten bare skallet. Siden da har det blitt laget utrolig fine og eksklusive løsninger, sier eiendomsmekleren.

Det var Fredriksstad Blad som først omtalte saken.

- Mange henvendelser

Toppleiligheten, som ble lagt ut for salg for ei uke siden, har et bruksareal på 292 kvadratmeter og strekker seg over de to øverste etasjene i bygget.

Blant de eksklusive løsningene som kommer med på kjøpet er en privat takterrasse på 202 kvadratmeter, motstrømsbasseng, badstue og dusjrom på taket.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer