Dumper prisen med 16 millioner

Luksuseiendom på Snarøya selges likevel for 51 millioner kroner mer enn eierne kjøpte den for.

KRAFTIG RABATT: Denne eiendommen på Snarøya i Bærum ble først forsøkt solgt til 85 millioner kroner. Nå er den lagt ut på ny. Foto: Zovenfra
KRAFTIG RABATT: Denne eiendommen på Snarøya i Bærum ble først forsøkt solgt til 85 millioner kroner. Nå er den lagt ut på ny. Foto: Zovenfra Vis mer
Publisert

På Snarøya i Bærum ligger en av Norges dyreste strandeiendommer ute for salg. Fordelt over en tomt på 2268 kvadratmeter, frister annonsen med to brygger, 40 meter strandlinje, dobbeltgarasje og eget vinrom - for å nevne noe.

- Dette er en av de fineste eiendommene på Snarøya. Tomta består av et fantastisk funkishus som er omkranset av et flott uteareal. Det finnes både sandstrand, strandhus og sjøbod, sier partner og eiendomsmegler Tom Elliot Johnsen i Sem & Johnsen til Børsen.

- I tillegg ligger den usjenert til, og har svært gode solforhold, fortsetter han.

- BETYDELIG PÅKOSTET: Ifølge megler har nåværende eiere brukt millioner av kroner på oppgradering av eiendommen. Foto: Zovenfra
- BETYDELIG PÅKOSTET: Ifølge megler har nåværende eiere brukt millioner av kroner på oppgradering av eiendommen. Foto: Zovenfra Vis mer
VED VANNET: Strandeiendommen ligger på Snarøya i Bærum, som regnes som et av landets dyreste områder. Foto: Zovenfra
VED VANNET: Strandeiendommen ligger på Snarøya i Bærum, som regnes som et av landets dyreste områder. Foto: Zovenfra Vis mer

- Vrient

Palasset i Langoddveien 63 ble opprinnelig lagt ut for salg med en prisantydning på 85 millioner kroner i fjor. Selv om megler registrerte interesse, gikk et salg aldri i boks. Nå har eierne kuttet prisen med hele 16 millioner kroner.

- Det er vrient å prise slike eiendommer, og vanskelig å si hva markedet er villig til å betale. Nå valgte vi å prise den til 69 millioner kroner, og når totalsummen er gunstigere, har flere anledning til å kjøpe den.

Ifølge eierskiftehistorikken kjøpte Knut Stormdal og Cathrine Glede tomta til 18,1 millioner i 2004. Dagens prisantydning er 51 millioner kroner høyere.

- Må ikke selge

Johnsen opplyser at eiendommen er blitt betydelig påkostet de siste åra.

- De har brukt mer penger på oppgraderinger enn de kjøpte eiendommen for. Blant annet er det bygget en helt ny underetasje, nye brygger, en stor garasje, samt at alt innvendig er bygget om.

Artikkelen fortsetter under:

FUNKIS: Ifølge annonsen er boligen ombygd etter tegninger av arkitekt Jon H. Støre. Foto: Zovenfra
FUNKIS: Ifølge annonsen er boligen ombygd etter tegninger av arkitekt Jon H. Støre. Foto: Zovenfra Vis mer

- Hvor motivert er eierne til å selge?

- De skal videre her i verden, så motivasjonen er absolutt til stede. Samtidig er det ikke slik at de må selge, forklarer Johnsen.

Eiendomsmegleren opplyser at det har vært god interesse for Snarøya-luksusen etter at den gikk ut på markedet med redusert pris.

- Vi hadde tre visninger på fredag, og alle liker eiendommen. Dette kan bli aktuelle kjøpere, men vi har foreløpig ikke fått noen bud.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer