Dumper prisen med 16 millioner

Luksuseiendom på Snarøya selges likevel for 51 millioner kroner mer enn eierne kjøpte den for.

KRAFTIG RABATT: Denne eiendommen på Snarøya i Bærum ble først forsøkt solgt til 85 millioner kroner. Nå er den lagt ut på ny. Foto: Zovenfra
KRAFTIG RABATT: Denne eiendommen på Snarøya i Bærum ble først forsøkt solgt til 85 millioner kroner. Nå er den lagt ut på ny. Foto: Zovenfra Vis mer
Publisert

På Snarøya i Bærum ligger en av Norges dyreste strandeiendommer ute for salg. Fordelt over en tomt på 2268 kvadratmeter, frister annonsen med to brygger, 40 meter strandlinje, dobbeltgarasje og eget vinrom - for å nevne noe.

- Dette er en av de fineste eiendommene på Snarøya. Tomta består av et fantastisk funkishus som er omkranset av et flott uteareal. Det finnes både sandstrand, strandhus og sjøbod, sier partner og eiendomsmegler Tom Elliot Johnsen i Sem & Johnsen til Børsen.

- I tillegg ligger den usjenert til, og har svært gode solforhold, fortsetter han.

- Vrient

Palasset i Langoddveien 63 ble opprinnelig lagt ut for salg med en prisantydning på 85 millioner kroner i fjor. Selv om megler registrerte interesse, gikk et salg aldri i boks. Nå har eierne kuttet prisen med hele 16 millioner kroner.

- Det er vrient å prise slike eiendommer, og vanskelig å si hva markedet er villig til å betale. Nå valgte vi å prise den til 69 millioner kroner, og når totalsummen er gunstigere, har flere anledning til å kjøpe den.

Ifølge eierskiftehistorikken kjøpte Knut Stormdal og Cathrine Glede tomta til 18,1 millioner i 2004. Dagens prisantydning er 51 millioner kroner høyere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer